ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κοιτάμε παίκτες με παραστάσεις και χαμηλού ρίσκου»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου, μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Pressing» και τον Ανδρέα Βιολάρη για όλα τα θέματα που αφορούν στην Ανόρθωση .

Αναλυτικά όλα όσα είπε για την προετοιμασία, την ενίσχυση, τον Κβέσιτς και τα τηλεοπτικά:

Για την παρουσία του Δ.Σ. στην προετοιμασία: «Εναλλασσόμαστε στην προετοιμασία τα μέλη του Δ.Σ. ούτως ώστε αν προκύψει κάτι να επιλύεται άμεσα. Δε θέλω να σχολιάσω παλαιότερες χρονιές αλλά σίγουρα αυτό το συμβούλιο δεν μπορεί να το κατηγορήσει κανείς πως δεν είναι κοντά στην ομάδα».

Για το πώς κυλά η προετοιμασία: «Έχω ζήσει πολλές προετοιμασίες και αυτή είναι πολύ καλή. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετικό το κλίμα και οι συνθήκες. Καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, κρίνοντας και από την πρόοδο της προετοιμασίας. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποια απρόοπτα να μην το ματιάσουμε. Ο Ρόνι Λέβι έχει εκφράσει πολλές φορές την ευαρέσκεια του για την προετοιμασία, μας νιώθει κοντά του και τον νιώθουμε κοντά μας. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία».

Για την ενίσχυση: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Θέλουμε 1-2 πινελιές, ίσως και τρεις, σε συγκεκριμένες θέσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από το ρόστερ και σε ποιότητα και σε ποσότητα αν κρίνουμε από την περσινή χρονιά αλλά θέλουμε και κάτι ακόμα σε ένα μαραθώνιο . Είμαστε κοντά».

Για τις φιλοδοξίες που βάζει ο κόσμος: «Και εμείς κομμάτι του κόσμου της Ανόρθωσης είμαστε. Πρώτα είμαστε Ανορθωσιάτες και μετά μέλη του Δ.Σ. Αλλά δε θέλουμε να δημιουργούμε κλίμα υπεραισιοδοξίας. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα».

Για το μήνυμα από τη στήριξη του κόσμου: «Αν το μήνυμα το παίρναμε μόνο μέσα από τα διαρκείας, που δεν ισχύει, θα ήταν αρκετό. Έχουμε ξεπεράσει αρκετά τα 2000 διαρκείας και πλησιάζουμε τις 3000. Οι επόμενες κινήσεις ίσως να ανεβάσουν και τον ενθουσιασμό. Παίρνουμε μήνυμα πίστης, αισιοδοξίας που φάνηκε στην πρώτη προπόνηση και πιστεύω θα φανεί και στα φιλικά προετοιμασίας».

Για τον πήχη για τις προσθήκες: «Δεν είναι αυτοσκοπός. Αλλά όταν έφτιαξες ένα καλό σύνολο, θέλεις κάτι ακόμα καλύτερο. Οι κινήσεις έως τώρα ανέβασαν τον πήχη ώστε να έρθει κάτι καλύτερο».

Για τις επαφές που γίνονται: «Στις διαδικασίες διαπραγμάτευσης, υπάρχουν δυο πλευρές. Κάνεις πρόταση και περιμένεις. Έχουμε στείλει προτάσεις και περιμένουμε απαντήσεις. Που πρέπει να έρθουν σύντομα. Θα τους θέλαμε να τους έχουμε εδώ στη Βουλγαρία».

Για το αν υπάρχουν εναλλακτικές: «Όχι δεν θα ξεκινήσουμε εκ του μηδενός. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση. Πρόκειται για παίκτες με ψηλές παραστάσεις που αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα. Τουλάχιστον με βάση βιογραφικό και τις παραστάσεις, είναι παίκτες χαμηλού ρίσκου».

Για τον Αντρέ Σάντος: «Κάναμε την κίνησή μας, αλλά επικαλέστηκε δυσκολίες να λύσει το συμβόλαιό του. Η πρόταση είναι εκεί και η όποια εξέλιξη αφορά στον παίκτη».

Για τον Κβέσιτς: «Ο παίκτης είναι στις προπονήσεις και είναι κομμάτι της ομάδας. Είχε προκύψει ένα ιατρικό θέμα, υπάρχουν και αγωνιστικού τύπου θέματα και έχουμε κάποιους προβληματισμούς.  Σύντομα θα λυθεί αυτό το θέμα».

Για την ανυπομονησία του κόσμου: «Δεν μπορούμε να έχουμε συνταρακτικά νέα κάθε μέρα. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και θέλουμε να χτίσουμε μια καλή ομάδα».

Για το τηλεοπτικό: «Πριν αρκετό καιρό υπήρχε μια συμφωνία με τη Cytavision που δεν επικυρώθηκε όχι με ευθύνη της Ανόρθωσης. Στην πορεία άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο και ναι έχουμε πρόταση από άλλη πλατφόρμα. Θα κλείσει σύντομα και αυτό το θέμα και να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα πάρουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X