ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιμένει Γερμανικά η Ανόρθωση

Ο βασικός σχεδιασμός του ρόστερ στην Ανόρθωση έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον υπό την έννοια πως ο Ρόνι Λέβι έχει παίκτες να βάλει για να φτιάξει μια ενδεκάδα με βάση το σύστημα που προτιμά.

Όμως χρειάζονται και μερικές προσθήκες ακόμα, με αυτήν του εξτρέμ να μοιάζει πιο πιθανό να κλείσει πρώτα. Προ ημερών έμοιαζε πιο κοντά το χαφ, αλλά αυτά στις μεταγραφές περιόδους αλλάζουν.

Οι πληροφορίες επιμένουν για πρόταση σε παίκτη από τη Γερμανική αγορά και αναμονή απάντησης. Αν όλα πάνε καλά, στο μοντάρισμα θα τον έχει κι αυτόν ο Ρόνι Λέβι. Αν ο Σισοκό ήταν σε θέση να παίξει άμεσα θα τους είχε ήδη και τους τρεις ξένους/κοινοτικούς για τα άκρα, μαζί με Παλάνγκα, Καλό, όμως αυτά είναι μπαγιάτικα νέα.

Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις στα υπόψη, αν κάτι στραβώσει. Θυμίζουμε πως η αναμενόμενη πια αποχώρηση Κβέσιτς ανοίγει μια θέση επιπλέον για ενίσχυση.

Ομιλούντες καθαρά ποδοσφαιρικά, η επίθεση χρειάζεται κάτι ακόμα γιατί το φορ το καλό κρίνει αγώνες και δεν ρισκάρεις σε αυτή τη θέση. Εναλλακτικές λύσεις σε άλλες θέσεις, έχει τα νιάτα που πήρε η Ανόρθωση και θα νιώσουν κι αυτά ασφάλεια αν αντιληφθούν πως προορίζονται για ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση