ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: «Δυο με τρεις κινήσεις ακόμη»

Στη Βουλγαρία βρίσκεται η Ανόρθωση για την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Η «Κυρία» θέλει να κάνει μια στροφή στο πρωτάθλημα και να επανέλθει στα ψηλά, εκεί δηλαδή που το επιβάλει η ιστορία της. Έτσι το φετινό καλοκαίρι είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό καλοκαίρι που θα καθορίσει πολλά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο επί του τύπου εκπρόσωπος της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα φιλικά παιχνίδια: «Αυτές τις μέρες τα φιλικά γίνονται περισσότερο για ξεμούδιασμα από τις επίπονες και διπλές προπονήσεις που γίνονται. Ο γυμναστής πρέπει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να έρθει η αντοχή για το επίπονο πρωτάθλημα. Πάντως ακόμη και πριν τα φιλικά γίνονται προπονήσεις. Η ομάδα πάντως θα παρουσιαστεί έτοιμη για τη νέα σεζόν όταν πρέπει».

Για την προετοιμασία:«Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά καλές. Καμιά σχέση με αυτές της Κύπρου. Η προετοιμασία συνεχίζεται καλά. Η διοίκηση κινείται για να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Για τα επόμενα φιλικά: «Δώσαμε ένα αρκετά δυνατό φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι ο προπονητής να δει αυτά που θέλει και να διορθώσει αυτά που πρέπει ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη. Υπάρχει ένα προγραμματισμένο φιλικό την Παρασκευή πάντως και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες».

Για τις μεταγραφές: «Δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε για 2-3 ποδοσφαιριστές όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προκύψει κάτι άλλο. Χρειαζόμαστε ενίσχυση ακόμη, όμως μέχρι στιγμής φαίνεται πως και ο κόσμος είναι απόλυτα ικανοποιημένος».

Για τον Κβέσιτς: «Ότι νεότερο προκύψει με τον Κβέστις θα ενημερώσουμε. Αυτή τη στιγμή προπονείται κανονικά με την ομάδα μας».

Για τα διαρκείας:«Έχουμε ξεπεράσει τα 1500 σε αριθμό. Αύριο λήγει η προθεσμία για ανανέωση του διαρκείας και δεν θα υπάρξει παράταση. Ακολούθως θα είναι σειρά για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν διαρκείας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο κόσμος θέλει να αγοράσει διαρκείας και στόχος είναι να περάσουμε τις 3 χιλιάδες».

Για τα τηλεοπτικά: «Αυτό είναι κάτι που το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και όταν υπάρξει συμφωνία θα το ανακοινώσουμε. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση