ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δουλειά και ενίσχυση

Στη Βουλγαρία βρίσκεται από χθες η Ανόρθωση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ρόνι Λέβι μαζί με τους ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την πολύ σκληρή δουλειά σε βαλκανικό έδαφος, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος σε λιγότερο από ένα μήνα.

Στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Παρασκευή, η Ανόρθωση είχε σχετικά καλή απόδοση για τη εποχή. Η διαφορά με τον πιο έτοιμο ΠΑΟΚ φάνηκε εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά η φιλική ήττα δεν ενόχλησε κανέναν. Αντίθετα, όλοι είναι πεπεισμένοι πως η φετινή έκδοση της ομάδας θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή τραγικότατη εικόνα. Πέραν των Κβέσιτς και Αριστοτέλους δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του να βελτιώνεται αρχής γενομένης από το φιλικό της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στην Πέλιστερ Σκοπίων, το οποίο θα είναι και το πρώτο στη Βουλγαρία.

Ανοικτό είναι και το κεφάλαιο ενίσχυσης. Η «Κυρία» προτίθεται να αποκτήσει ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Ακραίος επιθετικός και μέσος με οργανωτικές ικανότητες είναι οι προτεραιότητες. Το θέμα με τον Κβέσιτς προβληματίζει διοικούντες και τεχνική ηγεσία, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά επί του παρόντος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X