ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έφτασε Βουλγαρία (pics)

Στο προπονητικό κέντρο στη Βουλγαρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έφτασε η αποστολή της Ανόρθωσης.

Στο Μπάσκο η Ανόρθωση θα παραμείνει μέχρι τις 3 Αυγούστου οπότε και επιστρέφει στην Κύπρο.

Η αποστολή αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές και 13 μέλη του προπονητικού, ιατρικού και υποστηρικτικού προσωπικού. Επικεφαλής θα είναι ο Γενικός Διευθυντής Μαρίνος Μήτρου ενώ η προπονητική ομάδα αποτελείται από τον προπονητή Ρόνι Λέβι, τον βοηθό του Σίμο Ταραπουλούζη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Ζόλταν Νάγκι και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργο Γεωργίου.

Την ιατρική ομάδα αποτελούν ο Δρ Πάνος Κάσπης, ο φυσιοθεραπευτής Ευάγγελος Νικολάου και οι μασέρ Plamen Panov και Dobromir Kerchev. Επιπλέον, στην αποστολή θα βρίσκονται οι φροντιστές της ομάδας Αντώνης Παναγιώτου και Πρόδρομος Φοίβου όπως και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, Σάββας Πηλακούτας.

Η 24μελής αποστολή των ποδοσφαιριστών αποτελείται από τους:

Τερματοφύλακες: Αριέλ Αρούς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου

Αμυντικοί: Ιβάν Μπανταλόφσκι, Σεργκέι Μακαρόφ, Ντάγκλας Φερέιρα, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιοσίπ Κβέσιτς, Παύλος Κορρέα, Κώστας Πηλέας, Ντάνιελ Πράνιτς. 

Μέσοι: Ζοάο Βίκτορ, Γιώργος Οικονομίδης, Χαράλαμπος Αριστοτέλους, Φύτος Κυριάκου, Αμπτουλλάχι Σιβού, Μιχάλης Ιωάννου, Χρήστος Χατζηπασχάλης

Επιθετικοί: Ρούμπεν Ράγιος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αντρέ Άλβες, Καρλίτος, Ματθαίου, Παλάνγκα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X