ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κρίμα και άδικο αν...

Κυριάκος Τοφή

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ για την Ανόρθωση τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, μιας και η διαφορά ποιότητας και ετοιμότητας αποτυπώθηκε στο χορτάρι της «Τούμπας». Στα πρώτα δεκαέξι λεπτά του χθεσινού αγώνα ο δείκτης του σκορ ήταν ήδη στο 2-0 με δύο κακές αντιδράσεις της άμυνας και σίγουρα οι... φόβοι για μια βαριά ήττα ήταν υπαρκτοί. Μια άμυνα βεβαίως που παρουσιάστηκε με αλλαγές σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά, αφού ο Πράνιτς πήρε τη θέση του Κβέσιτς στο αριστερό άκρο και γενικότερα μια γραμμή που ανακατασκευάστηκε ολοσχερώς από τον τερματοφύλακα, μέχρι τος κεντρικούς και ακραίους αμυντικούς.

Έχοντας λοιπόν να αντιμετωπίσει μια ομάδα που σε μια εβδομάδα κάνει αρχή στις επίσημες υποχρεώσεις και χωρίς η ίδια να ολοκληρώσει καν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, η Ανόρθωση σαφώς και δεν μπορεί να κριθεί από το χθεσινό δείγμα. Μάλιστα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η εν λόγω δοκιμασία ήταν περισσότερο για σύσφιξη των σχέσεων των δύο σωματείων, παρά ένας αγώνα ο οποίος προσφερόταν για συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τους ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων μιας και σήμερα είναι προγραμματισμένη η μετάβαση στον Μπάνσκο της Βουλγαρίας οδικώς. Εκεί ο Ρόνι Λέβι θα απομονώσει το ρόστερ για ένα δωδεκαήμερο, επιχειρώντας να περάσει τα δικά του «θέλω» σε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, χωρίς να ξεχνά κανείς ότι άλλο ένα ράβε-ξήλωνε του ρόστερ δεν έχει αποφευχθεί.

Τουλάχιστον τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Αρούς, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Σίλντεφελντ) έρχονται για να πάρουν ρόλο βασικού και να ανεβάσουν τουλάχιστον ένα σκαλί τις δυνατότητες των κυανολεύκων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X