ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φιλικό ανώτερου επιπέδου

Κυριάκος Τοφή

Η αποψινή φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της Ανόρθωσης, με τα μεταγραφικά να παιρνούν ακόμα και σε δεύτερη μοίρα. Απέναντι σε μια ποιοτικότερη αλλά και πιο έτοιμη ομάδα, ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές του θα μετρήσουν δυνάμεις με τις απαιτήσεις να είναι σαφώς περισσότερες από τους αντίστοιχους αγώνες με Ολυμπιακό Λευκωσίας και Αλκή.

Στην αποστολή τόσο για την «Τούμπα», όσο και για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, έχουν συμπεριληφθεί και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή οι Ντουγκλάο και Πηλέας. Ο Ισραηλινός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει να διαχειριστεί ένα γεμάτο ρόστερ μιας και ο προσεγμένος προγραμματισμός έφερε την κάλυψη των αποχωρήσεων αλλά και την ενίσχυση, πριν καν μπει ο μήνας Αύγουστος.

Οπωσδήποτε η εξαγωγή συμπερασμάτων το βράδυ της Παρασκευής θα είναι δουλειά του προπονητή και μόνο, μιας και τη δεδομένη στιγμή η «Μεγάλη Κυρία» δεν βρίσκεται καν στο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας του δικέφαλου του Βορρά, ο οποίος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Από την άλλη βέβαια είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να εντοπιστούν τυχόν αδυναμίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα επιδιώξει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα ασκήσει σαφέστατα περισσότερη πίεση από τα δύο προηγούμενα φιλικά.

Γκόρντον Σίλντεφελντ και Νικόλας Ματθαίου θα επιστρέψουν στην «Τούμπα» ως αντίπαλοι, με τον Κροάτη να έχει ήδη κερδίσει το σεβασμό των φίλων του ΠΑΟΚ, από το πέρασμά του από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X