ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ώρα… απομόνωσης

Με πτήση εντός της ημέρας, η αποστολή της Ανόρθωσης θα αφήσει την Κύπρο για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, με σκοπό να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αμμοχώστου, θα έχουν ως πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20:30 το σπουδαίο φιλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μετά από διανυκτέρευση στην Ελλάδα, οι ποδοσφαιριστές της «Μεγάλης Κυρίας» θα αναχωρήσουν οδικώς για το Μπάνσκο, εκεί όπου ο Ισραηλινός τεχνικός θα πραγματοποιήσει το τελικό μοντάρισμα.

Ενδεχομένως να είναι από τις λίγες φορές τα τελευταία χρόνια που η Ανόρθωση μεταβαίνει στο εξωτερικό με τόσο μεγάλο ποσοστό πλήρωσης του ρόστερ μιας και ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι οι τελευταίες πινελιές. Ιδιαίτερα το μεταγραφικό ντεμαράζ των δύο τελευταίων εβδομάδων με έμφαση στην αμυντική γραμμή, κάλυψε σε πρώτη φάση βασικές ανάγκες της εντεκάδας (Αρούς, Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο) και σε δεύτερη ενίσχυσε τις εναλλακτικές επιλογές (Μακαρόφ, Πηλέας).

Αν λοιπόν εξαιρεθεί η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή με χαρακτηριστικά «οκταριού» αλλά και η αύξηση των επιλογών στα άκρα της επίθεσης, τότε μπορεί να γίνει λόγος για πολυτέλεια του Ρόνι Λέβι, ως προς το χρονικό διάστημα που θα έχει για να περάσει τα θέλω του στους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε πλέον η κλεψύδρα άρχισε να αδειάζει, με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων να χρονολογείται σε έναν περίπου μήνα και με τις πρώτες ενδείξεις στα φιλικά προετοιμασίας να είναι ενθαρρυντικές.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση