ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και το 2011 με ΠΑΟΚ

Οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν σφραγιστεί την τελευταία τριετία μεταξύ Ανόρθωσης και ΠΑΟΚ, δεν αποτελούν κάτι νέο. Από τη μια ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Δημήτρης Γιαννούλης και τώρα ο Νικόλας Ματθαίου να έχουν πάρει το αεροπλάνο για Κύπρο ώστε να μαζέψουν πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να περιβάλει τους κυανόλευκους με εμπιστοσύνη. Από την άλλη υπήρξαν στο παρελθόν οι εξαγωγές των Γιαννάκη Οκκά και Γιώτη Εγκωμίτη, οι οποίοι όχι απλώς αγωνίστηκαν, αλλά αγαπήθηκαν από το κοινό του δικέφαλου του Βορρά.

Επιπρόσθετα, αποτελεί αναμφίβολα τιμή για την ομάδα της Αμμοχώστου το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ την έχει επιλέξει για αντίπαλο στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό επίπεδο μιας και το καλοκαίρι του 2011 οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την Ελληνική ομάδα να είναι αυτή που ήταν καλεσμένη της «Μεγάλης Κυρίας» στο τουρνουά που έγινε για τα εκατοντάχρονα του σωματείου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στις 11 Αυγούστου 2011 με τον Στανιμίρ Στόιλοφ στο τιμόνι και λίγο μετά το Ευρωπαϊκό κάζο από την Ραποτνίσκι Σκοπίων, η Ανόρθωση παρέταξε τους Σταχόβιακ, Μάρτινς, Λεϊβακαμπέσι, Τόμασιτς, Σπρόκελ, Λαμπάν, Κόλιν, Ρονκάτο, Λαβόρβε, Βουτσίσεβιτς και Αγκέλοφ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μια κεφαλιά του δεξιού ακραίου αμυντικού των κυανολεύκων στο 38o λεπτό του αγώνα, Τζανίσιο Μάρτινς, έφτανε και περίσσευε για να χαρίσει τη φιλική επικράτηση για τη «Μεγάλης Κυρία».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση