ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πιο απαιτητικό φιλικό

Κυριάκος Τοφή

Το πρώτο αγωνιστικό δείγμα της νέας Ανόρθωσης ήταν ενθαρρυντικό, ωστόσο απέναντι σε έναν Ολυμπιακό Λευκωσίας με πολλές ελλείψεις στο ρόστερ, σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αντιπροσωπευτικό. Σαφέστατα απέναντι στην Αλκή η οποία μετρά ήδη τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες προετοιμασίας, ο πήχης ανεβαίνει και στις 18:30 στο κοινοτικό στάδιο Ορμήδειας, υπάρχουν τα περιθώρια για περισσότερα συμπεράσματα.

Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ιβάν Μπανταλόφσκι ήταν οι σκόρερ στο φιλικό της Τετάρτης απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας και δύο εκ των ποδοσφαιριστών που σαφέστατα έστειλαν θετικά μηνύματα στους τρεις περίπου χιλιάδες φίλους της Ανόρθωσης που έδωσαν το παρών τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το εορταστικό κλίμα που ξεκίνησε γύρω στις 19:00 με την παρουσίαση του ρόστερ, συνεχίστηκε μέχρι και τις 22:00 όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας και πλέον το ραντεβού ανανεώνεται για σήμερα το απόγευμα.

Ο Ρόνι Λέβι δεν αναμένεται να έχει επιπρόσθετες επιλογές αφού ο Ντάγκλας Φερέιρα, γνωστός και ως Ντουγκλάο, μόλις χθες έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλεκους, επομένως θα υπάρξει η ευκαιρία για επιβεβαίωση των δυνατοτήτων των νέων αποκτήματων. Η πρώτη εντεκάδα που παρέταξε ο Ισραηλινός τελικός φέτος είχε ως μονάδες τους Αρούς, Μπανταλόφσκι, Κβέσιτς, Αρτυματά, Σίλντεφελντ, Βίκτορ, Οικονομίδη, Ράγιος, Καλό, Ματθαίου και Καμαρά, οι οποίοι θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Σταδιακά βεβαίως πήραν συμμετοχή και ποδοσφαιριστές που αναμένεται να διεκδικήσουν το δικό τους ρόλο και χρόνο τη φετινή χρονιά, όπως οι Σιβού, Μακαρόφ, Παπαδόπουλος και Άλβες, ενώ χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο τραυματίας Παλάνκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X