ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Λίγη ακόμη υπομονή»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Pressing» με τον συνάδελφο Ανδρέα Βιολάρη, στο αθλητικό ραδιόφωνο της Κύπρου στους 95,0. Ο Σάββας Πηλακούτας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα της «Κυρίας».

Αναλυτικά:

Για τις μαζεμένες μεταγραφές:

«Περισσότερο τυχαία γίνονται μαζεμένες οι μεταγραφές, από την στιγμή που γίνονται συνομιλίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές είναι διάφορα που παίζουν ρόλο. Δεν είναι μόνο το οικονομικό που παίζει ρόλο αφού γίνεται σε όλο τον κόσμο αυτό αφού οι ποδοσφαιριστές προτιμούν να ξεκουραστούν αυτή την περίοδο και μετά να σκεφτούν για την καριέρα τους. Η διοίκησή κάνει τις απαραίτητες ενέργειες μαζί με την τεχνική ηγεσία να φέρουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας να κλείσουν οι περισσότερες εκκρεμότητες και είναι γι’ αυτό που βάζουν λίγη περισσότερη πίεση τώρα».

Για τις οικονομικές απαιτήσεις κάποιων παικτών και συγκεκριμένα τον Αντρέ Σάντος:

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, οι παίκτες παρουσιάζονται όσο περνά καιρός πιο διαλλακτικοί. Όσο περνά ο καιρός οι οικονομικές απαιτήσεις των παικτών πέφτουν και φτάνουν σε αυτές που ζητά μια ομάδα. Οπότε ναι κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προχωράνε καλύτερα όσο περνά ο καιρός».

Για Ντουγκλάο:

«Χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή δεν μένουν πολλές μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα, όποιος ποδοσφαιριστής έρθει θα ανακοινωθεί, είναι πολλά τα ονόματα που γράφονται. Λίγη ακόμα υπομονή».

Για τον Μακαρόφ και τα ονόματα που γράφονται:

«Γράφτηκαν αρκετά ονόματα, κάποια από αυτά ισχύουν άλλα όχι, η δουλειά μας είναι όταν είμαστε κοντά σε ποδοσφαιριστή να πούμε περισσότερα όπως είναι ο Μακαρόφ όπου εξετάστηκε και θα υπογράψει στην ομάδα μας. Όταν δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να πούμε τότε προτιμούμε να τον αφήνουμε. Ο Μακαρόφ αξιολογήθηκε θετικά και το πιθανότερο θα πέσουν οι υπογραφές. Όντως χρειαζόμαστε νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική είτε είναι Κύπριοι όπως ο Αρτυματάς είτε είναι Ρώσος όπως ο Μακαρόφ».

Οι εντυπώσεις για τους νεοφερμένου:

«Δεν νομίζω να είπε κάτι ο Σίλντενφελντ να είναι κακά αντιθέτως είπε ότι τον κουράζουν οι προπονήσεις που σημαίνει ότι γίνεται καλή δουλειά. Η ζέστη είναι λογικό και φυσιολογικό να επηρεάζει και να προκαλεί περιέργεια στους ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν τον καιρό της Κύπρου».

Για τον Κβέσιτς:

«Ο Κβέσιτς συνεχίζιε να βρίσκεται υπό αξιλόγηση από την τεχνική ηγεσία, δεν έχει παρθεί απόφαση βρίσκεται στις προπονήσεις, όταν παρθεί απόφαση για το μέλλον του θα μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Περιμένουμε την ενημέρωση από τους γιατρούς που τον αξιολογούν. Είχε ένα άσχημο τραυματισμό παλαιότερα, γι’ αυτό αξιολογείται για να δούμε πως αυτός τον επηεράζει από θέμα φυσικής κατάστασης και αν τον επηρεάζει στην απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο»

Για το αυριανό φιλικό:

«Ο Παλάνκα αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα, οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Ρόνι Λέβι για το φιλικό με τον Ολυμπιακό. Το φιλικό αρχίζει στις 20:00 είναι καλύτερα να έρθουν νωρίτερα οι φίλοι της ομάδας γιατί θα γίνει και η παρουσίαση του ρόστερ. Η τιμή είναι στα 5 ευρώ και ισχύουν τα διαρκείας, είναι τα αποκαλυπτήρια της ομάδας, είναι η ευκαιρία του κόσμου μας να δουν την ομάδα να αγωνίζεται».

Για την δίψα του κόσμου:

«Όταν το λέτε και εσείς τα λόγια είναι περιττά, έδειξε την δύναμή του και την δίψα του να επιστρέψει η Ανόρθωση στις επιτυχίες. Η ομάδα αυτή αξίζει τα καλύτερα και μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Για τα φιλικά:

«Υπάρχει το φιλικό με τον ΠΑΟΚ πριν πάμε στη Βουλγαρία και κάποια φιλικά στην Βουλγαρία και έπειτα υπάρχει κι’ άλλος χρόνος και για άλλα φιλικά τα οποία ίσως προγραμματιστούν αργότερα»

Αν θα μεγαλώσει η αποστολή για την Βουλγαρία:

«Έχουμε σαν στόχο να μεγαλώσει η αποστολή, εντείνονται οι προσπάθειες για απόκτηση ποδοσφαιριστών σε νευραλγικές θέσεις».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση