ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τρίτη νίκη, τρίτη μαγκιά

Ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης δεν άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, μιας και αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές δεν είχαν αίσιο τέλος. Η αρχή έγινε με το βουλγάρικο δίδυμο των Μπουντόφορ και Μανόλεφ, ενώ η συνέχεια δόθηκε με αλεπάλληλες αστοχίες στο… κέντρο της άμυνας με τους Φαμπρίτσιο, Ρόδας και Σάαντ.

Παρόλ’ αυτά η αισιοδοξία ποτέ δεν έλειψε και ποτέ δεν κρύφτηκε από τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν αναλάβει προσωπικά το κεφάλαιο ενίσχυση. Τουλάχιστον όσον αφορά τους στόχους που χρειάστηκε η Ανόρθωση να… μονομαχήσει με άλλες Κυπριακές ομάδες, υπάρχει το απόλυτο επιτυχιών.

Η αρχή έγινε με την απόσπαση της υπογραφής του Παναγιώτη Αρτυματά, με τον νεαρό ελπιδοφόρο Κύπριο κεντρικό αμυντικό, να αποτελεί στόχο και της ΑΕΚ. Στη συνέχεια υπήρξε η προσπάθεια απόκτησης του Νικόλα Ματθαίου με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει προσωρινό προβάδισμα, ωστόσο και πάλι οι κυανόλευκοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι, αποκτώντας με δανεισμό ενός έτους άλλη μια μονάδα με παρών και μέλλον.

Η περίπτωση του Άντρε Σάντος απασχόλησε ως γνωστόν και την Ομόνοια, ωστόσο φαίνεται ότι η υπομονή και επιμονή της ομάδας της Αμμοχώστου, ήταν αυτή που ανταμοίφθηκε. Άλλωστε το όνομα του Πορτογάλου μέσου βγήκε στην επιφάνεια στις 20 Ιουνίου και χρειάστηκε πάνω από ένα εικοσαήμερο προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ενημερώσει ότι απελευθερώθηκε από το συμβόλαιο που διατηρούσε με την Αρούκα.

Ιδιαίτερα ο τελευταίος με την εμπειρία που κουβαλά από μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως το Ισπανικό, το Γαλλικό, αλλά και το Τουρκικό, αναμένεται να διεκδικήσει ακόμα και φανέλα βασικού στην Ανόρθωση της νέας περιόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση