ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χαμένος από χέρι

Κυριάκος Τοφή

Από χίλια μύρια κύματα περνά η απόκτηση του Ιμπραχίμ Σισοκό από την Ανόρθωση, καθώς δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι εκεί που πάει το πράγμα να ηρεμήσει, όλο και κάτι προκύπτει. Για έναν ποδοσφαιριστή που χάνει τρεις φορές την πτήση για Κύπρο και για έναν ποδοσφαιριστή που το διάστημα αποχής του από τα γήπεδα είναι πέραν του ενός χρόνου, τότε η λέξη «ρίσκο» είναι η ηπιότερη για να χαρακτηρίσει την περίπτωσή του. 

Σαφέστατα αν τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και η Ανόρθωση έψαχνε πινελιές και όχι ουσιαστική ενίσχυση στο ρόστερ, ο Σισόκο ίσως να μην έπαιρνε καν το αεροπλάνο για Κύπρο. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, στοιχίζει ακόμη περισσότερο χρόνο ως προς την ενσωμάτωσή του στην ομάδα, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαια ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Εκεί όπου ο Ρόνι Λέβι επιθυμεί να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, μιας και ουσιαστικά η Ανόρθωση της διετίας 2017-2018, θα κτισεί από το μηδέν. Βάση του δείγματος του Σισοκό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και το γεγονός ότι πρόλαβε να αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως το Γερμανικό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελεί μια μονάδα που μπορεί να κάνει πολλά και μεγάλα πράγματα όταν υπάρχουν οι ιδανικές συγκυρίες.

Τυχόν παραμονή του Σισοκό στην Κύπρο και την Ανόρθωση, θα σημάνει αυτόματα ότι οι υπεύθυνοι προγραμματισμού, θεωρούν ότι μπορούν να βρουν το... κουμπί του και να τον μετατρέψουν στον Σισοκό του παρελθόντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X