ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Πηλακούτας για όλα

Μιλώντας στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας της Αμμοχώστου. Αναφέρθηκε ειδικότερα στα θέματα προγραμματισμού, για την απόκτηση Σίλντενφελντ, για τον στόχο στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου:

Σίλντενφελντ: «Έχουμε συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή. Τον αναμένουμε εντός της εβδομάδας στην Κύπρο. Όταν περάσει από τα ιατρικά, θα υπογράψουμε συμβόλαιο. Όντως είναι μια πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Λίγη υπομονή ακόμη για να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο και να γίνουν αυτά που πρέπει. Η ποιότητα του είναι γνωστή σε όλους μας από το πέρασμα του από την Ελλάδα. Όπως είπε και ο πρόεδρος, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τα στενά όρια του προϋπολογισμού.»

Παλάνκα-Σισοκό: «Βρίσκονται στην Κύπρο. Θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά, θα υπογράψουν συμβόλαιο. Θα περάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και από εργομετρικά πρώτα κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Έχει αλλάξει και το πρόγραμμα προπονήσεων, όπως ανακοινώσαμε.»

Για τα νέα αποκτήματα: «Τον Ιούλιο η αγορά είναι διαφορετική. Κάναμε υπομονή και με τον χρόνο κάποιοι στόχοι μας φάνηκαν πιο διαλλακτικοί. Η ποιότητα τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Περιμένουμε πρώτα την υπογραφή συμβολαίων για να μπορούμε να πούμε περισσότερα.»

Για την συνέχεια του προγραμματισμού: «Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αξιολογούνται. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Είναι ένα θέμα που θέλουμε να το κλείσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα. Έχουν σταλεί προτάσεις σε ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις και περιμένουμε απαντήσεις. Θέλει και ο προπονητής να έχει τους ποδοσφαιριστές όλους στη διάθεση του.Οι συζητήσεις εξαρτώνται από διάφορα θέματα και η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο.»

Καμίνσκι-Ρομό: «Δεν θέλουμε να μπούμε σε ονοματολογία για επιβεβαίωση ή διάψευση.  Για Καμίνσκι, αν δεν υπήρχε η προηγούμενη του παρουσία στην Ανόρθωση, δεν θα ακουγόταν τόσο έντονα το όνομά του για επιστροφή.Συνήθως όταν κάποιοι ποδοσφαιριστές κάνουν καλή πορεία στην Κύπρο, συνήθως τα ονόματα τους ακούγονται ξανά για επιστροφή. Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το πράξουμε αμέσως»

Για τα διαρκείας: «Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Την Παρασκευή έγινε και η παρουσίαση τους. Η κάρτα προνομίων με το εισιτήριο διάρκειας είναι ένα και αυτό. Θα  δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα στους οπαδούς μας για να αποκτήσουν την κάρτα αυτή. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τον αριθμό των περσινών διαρκείας, ο οποίος ήταν γύρω στις 3000.»

Για τις νέες εμφανίσεις: «Τα σχόλια για την εντός έδρας εμφάνιση είναι πολύ κολακευτικά. Θέλουμε αυτή η φανέλα να συνδυαστεί με νίκες και επιστροφή στις επιτυχίες». 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση