ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην Κύπρο ο Παλάνκα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Τρέχει ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση, και πως να μην τρέχει όταν η ομάδα έχει ανάγκη από διψήφιο αριθμό μεταγραφών για έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Έτσι στο πλαίσιο αυτό έφθασε σήμερα στην Κύπρο ο 28χρονος ακραίος επιθετικός Μιγκέλ Παλάνκα.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φάνηκε συνεπής στα όσα είπε στους ανθρώπους της «Κυρίας» και από σήμερα αναμένονται εξελίξεις. Ουσιαστικά ο Παλάνκα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα προβεί και σε κάποια εργομετρικά τεστ ώστε να διαφανεί ο βαθμός ετοιμότητας του. Αν περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις του, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση.

Πάντως η μεταγραφή του 28χρονου Παλάνκα σε συνάρτηση με τις επικείμενες μεταγραφές των Σίλντενφελντ και Σισοκό αναμένεται πως θα ανεβάσουν επίπεδο την Ανόρθωση και συνάμα η νέα μορφή της «Κυρίας» θα ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά. Βέβαια στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένο αν δεν υπάρξουν οι απαραίτητες υπογραφές. Αν πέσουν οι υπογραφές τότε μια μεταγραφή θεωρείται τελειωμένη, μέχρι τότε υπομονή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση