ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ισχύουν μόνο τα επίσημα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Όταν συζητούσαμε για το ρόστερ της Ανόρθωσης 2017-18, κρατούσαμε κάποια δεδομένα και βάση αυτών γίνονταν οι προσθήκες. Όμως με την αγορά ανοικτή, τίποτα το δεδομένο δεν υπάρχει και τις τελευταίες ώρες όσα προκύπτουν αλλάζουν το πλάνο.

Αυτή τη στιγμή, είναι γνωστό πως συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου έχουν έξι ξένοι/κοινοτικοί από πέρσι και άλλοι δυο υπέγραψαν. Εξ αυτών, ο Κολούνγκα δεν υπολογίζεται και ψάχνουν τρόπο να τον αποδεσμεύσουν, ενώ ο Ερέρο ψάχνει ομάδα στην Ισπανία με την «Μεγάλη Κυρία» να συναινεί. Το θετικό για τον Τσους, είναι πως έχει καλό όνομα στη χώρα του και αν βρει ομάδα θα γλιτώσει την αποζημίωση η Ανόρθωση.

Όμως πλέον στη λίστα με αυτούς που δε θα μείνουν μπαίνει και ο Σιβού. Ψάχνει να βρει ομάδα, αλλά αυτός έχει αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πρέπει να αποζημιωθεί η Ανόρθωση για να τον αφήσει να φύγει. Προς το παρόν δεν ήρθε στις προπονήσεις ενώ έλαβε κανονικά κάλεσμα για να το πράξει. Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει έρθει ακόμα ο Σισοκό και αναμένουμε να δούμε αν θα το πράξει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον προς παρελθόν οδεύει η περίπτωση πριν καν γίνει παρόν.

Τελική ενημέρωση δεν έχει προκύψει και για την περίπτωση του Κβέσιτς, που δημοσίως έχει λεχθεί πως υπέγραψε. Αλλά τη φωτογραφία να κάνει χειραψία με κάποιον παράγοντα δεν την είδαμε.

Έτσι, αυτή τη στιγμή στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας από ξένους/κοινοτικούς έχουμε Αντρέ Άλβες, Μιγκέλ Καρλίτος (Καλό) και Ρούμπεν Ράγιος από πέρσι και Ιβάν Μπανταλόφσκι, Αμπουπακάρ Καμαρά που αποκτήθηκαν φέτος.

Περιμένουμε την κάλυψη 10 θέσεων σε αυτό τον τομέα. Είτε με κάποια από τα ονόματα που βγήκαν προς τα έξω, ακόμα και μέσω ανακοίνωσης, είτε με άλλα. Η πίστη των ιθυνόντων πως η ομάδα που θα φτιαχτεί θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή, είναι ακράδαντη και ακλόνητη. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X