ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πλησιάζει ο άσος

Η αποχώρηση του βασικού τερματοφύλακα της τελευταίας διετίας, αναγκάζει την Ανόρθωση να ψάξει για έναν νέο «φύλακα άγγελο» της εστίας της. Για οικονομικούς λόγους, ο Γιάν Κόπριβετς αποτελεί παρελθόν μετά από ένα αξιοπρεπέστατο πέρασμα κάτω από τα δοκάρια της «Μεγάλης Κυρίας» και πλέον η ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνει για ενίσχυση σε μια θέση που τουλάχιστον την τελευταία τριετία, είχε το κεφάλι της ήσυχο.

Ο Βέλγος Τόμας Καμίνσκι πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά τη διετία 2014-2015, με τον Σλοβένο διεθνή να παίρνει τη σκυτάλη, ωστόσο ουδείς κατάφερε να πανηγυρίσει τίτλο ή έστω έξοδο στην Ευρώπη. Η εβδομάδα που διανύουμε κρίνεται καθοριστική για το μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης και αναμένεται να αποτελέσει κριτήριο και για τον άσο.

Το όνομα του Αριέλ Χαρούς είναι αυτό που φιγουράρει στην κορυφή της λίστας του Ρόνι Λέβι, ωστόσο τα «θέλω» του Ισραηλινού προπονητή, δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. Η Ανόρθωση είχε εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Ράφαελ Ρομό ωστόσο η περίπτωση του Βενεζουελάνου κρίνεται απομακρυσμένη και έτσι δεν αποκλείεται να προκύψει τρίτη περίπτωση από την… εξωτερική.

Το έργο διαδοχής τόσο του Καμίνσκι, όσο και του Κόπριβετς δεν θα είναι εύκολο μιας και αμφότεροι έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Αποτελούν δε δύο μορφές με τους οποίους οι φίλοι της Ανόρθωσης «δέθηκαν» κατά καιρούς, ακόμα και εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση