ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ψάχνεται μεσοεπιθετικά

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται ο προγραμματισμός στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, με τέσσερις προσθήκες να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Οι ακραίοι αμυντικοί Ιβάν Μπανταλόφσκι και Γιόσιπ Κβέσιτς ήρθαν για να πάρουν θέση βασικών στα άκρα της άμυνας, ο Ιμπραχίμ Σισοκό αποτελεί το μεγάλο στοίχημα στα άκρα της επίθεσης, ενώ βάθος στο κέντρο της άμυνας θα δώσει ο Παναγιώτης Αρτυματάς.

Η παραμονή του Ζοάο Βίκτορ αναδεικνύει και την πρόθεση των υπευθυνων του προγραμματισμού να κοιτάξουν και σε άλλες γραμμές πλην της αμυντικής, εκεί όπου υπάρχουν κατατεθειμένες προτάσεις σε Ισπανούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους αναμένονται απαντήσεις. Ο Βραζιλιάνος πλαισιώνεται από τους Αμπντουλάχι Σιβού και Γιώργο Οικονομίδη, την ίδια ώρα που ερωτηματικό συνοδεύει την περίπτωση του Νίκολα Μίτροβιτς, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση μιας ακόμα λύσης στη νευραλγική γραμμή.

Από εκεί και πέρα το «έλα» του Ιμπραχίμ Σισοκό και το «φύγε» του Φελίπε Ολιβέιρα αφήνει τα άκρα της επίθεσης στον ίδιο παρονομαστή, εκεί όπου απαιτείται ενίσχυση για δύο λόγους. Πρωτίστως για ενίσχυση του συναγωνισμού στην εν λόγω θέση, αλλά βέβαια για να αποφευχθεί η μετατόπιση του Ρούμπεν Ράγιος από τον άξονα. Η αποχώρηση του Αϊράμ Καμπρέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για απόκτηση σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Άντρε Άλβες, γεγονός που θα δώσει ευελιξία στον Ρόνι Λέβι. Άλλωστε ο Ισραηλινός τεχνικός είδε την ομάδα του να πιάνει εξαιρετικές αποδόσεις με έναν κεντρικό επιθετικό τύπου Ίσμαελ Γκονσάλβες, ο οποίος πλέον δεν υπάρχει στο ρόστερ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση