ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεμίζει στα άκρα

Με κινήσεις στα άκρα άμυνας και επίθεσης ξεκίνησε ο προγραμματισμός

Κυριάκος Τοφή

Οι δύο πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Ανόρθωσης που αφορούν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έχουν ένα κοινό. Τόσο ο Ιμπραχίμ Σισοκό, όσο και ο Ιβάν Μπανταλόφσκι, αγωνίζονται στα άκρα επίθεσης και άμυνας αντίστοιχα, εκεί όπου η Ανόρθωση αποδυναμώθηκε μετά τις αποχωρήσεις. Από τους ποδοσφαιριστές που τη δεδομένη στιγμή διατηρούν συμβόλαιο και τη νεά χρονιά και ταυτόχρονα είχαν σεβαστό χρόνο συμμετοχής κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μόνο οι Γκιγιέρμε Σάντος και Καλό δεν αγωνίζονται στον άξονα.

Ο 25χρονος Ιβοριανός έρχεται να δώσεις λύσεις εκεί όπου ο Ρόνι Λέβι αντιμετώπισε λειψανδρία με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μετατοπίσει αρκετές φορές τον Ρούμπεν Ράγιος από τη φυσική του θέση. Μάλιστα η επιλογή αυτή έγινε ξανά και ξανά αντικείμενο συζήτησης και οπωσδήποτε ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει, πρώτος και καλύτερος να διατηρήσει τον Ισπανό ως επιτελικό μέσο και να εξοπλίσει τα άκρα του με γρήγορες και διεισδυτικές μονάδες. Με τον μέλλον του Φελίπε Ολιβέιρα να φαντάζει αβέβαιο, δεν αποκλείεται η Ανόρθωση να ενισχυθεί περαιτέρω στα άκρα της επίθεσης, μιας και τη δεδομένη στιγμή έχει μόνο δύο επιλογές εκεί, πρώτης διαλογής.

Ο 31χρονος Βούλγαρος αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Γκάμπριελ Μόουρα, με τον οποίον προέκυψε αγεφύρωτη οικονομική διαφορά. Ο Μπαντουλόφσκι θα πάρει την σκυτάλη από τον Βραζιλιάνο ο οποίος την τελευταία διετία αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές, υπερασπιζόμενος το δεξί άκρο της άμυνας. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Βερέγια έχει την εμπειρία του να αγωνίζεται μακριά από την πατρίδα του, όπως επίσης και το να είναι μέλος μιας ομάδας που θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, είτε αυτό είναι η Ευρωπαϊκή έξοδος, είτε είναι η κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Πλέον το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων έχει αρχίσει και ανάλογα με το αν θα προκύψουν περαιτέρω αποχωρήσεις, η Ανόρθωση θα προχωρήσει σε αντικατάσταση ποδοσφαιριστών ή ενδυνάμωση του ρόστερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X