ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από Ινζχάγκι σε… Γκάλαμαζ

Ο Ρόνι Λέβι διανύει τη δεύτερή του θητεία στον πάγκο της Ανόρθωσης, πραγματοποιώντας για δεύτερη φορά τον προγραμματισμό και την εκκίνηση μιας χρονιάς. Τη διετία 2012-2013 ο Ισραηλινός τεχνικός έχοντας σαφώς μεγαλύτερο προϋπολογισμό στη διάθεσή του, έκτισε μια επιθετικογενή ομάδα η οποία μπορεί να γνώρισε άδοξο Ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ωστόσο στη συνέχεια πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού.

Για περίπου είκοσι αγωνιστικές η Ανόρθωση φάνταζε ως το φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα ωστόσο η αγωνιστική πτώση οδήγησε και στην απώλεια του τίτλου και την αποπομπή του προπονητή πριν τη λήξη της χρονιάς, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να παίρνει προσωρινά την σκυτάλη. Τη σεζόν εκείνη, η Ανόρθωση πραγματοποίησε δεκαέξι καλοκαιρινές μεταγραφές και άλλες τρεις χειμερινές, με το Κυπριακό στοιχείο να υπάρχει και στις δύο.

Το καλοκαίρι του 2012, το αεροπλάνο για Κύπρο πήραν οι Μάθιου Βαλβέρδ, Σρέτζιαν Μπλάζιτς, Μπράνκο Ίλιτς, Πέρδρο Αλμέιδα, Γουίλιαμ Μποαβεντούρα, Νταν Αλέξα, Μόσε Οχαγιόν, Τζουλιάνο Σπατάτσιο, Τόνι Κάλβο, Εμίλ Ζούλα και Μπάρακ Ινζχάγκι. Μετακόμιση εντός Κύπρου πραγματοποίησαν οι Χριστάκης Μάστρου, Δημήτρης Οικονόμου, Πάολο Ζόρζε, Γιώργος Σιέλης και Γιάννης Σκοπελίτης. Οι πλείστοι εξ αυτών συμμετείχαν στο κάζο με την Ντίλα Γκόρι Γεωργίας, ωστόσο η πίστη στο ρόστερ παρέμεινε και τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα υπήρξε δικαίωση.

Την πορεία πρωταθλητισμού ήρθαν να ενισχύσουν τον Ιανουάριο οι Τζορτ Γκάλαμαζ, Ανδρέας Αβραάμ και Ρούι Ντουάρτε, ωστόσο δεν κατάφεραν να βοηθήσουν ουσιαστικά με αποτέλεσμα άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο να περάσει.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση