ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ότι δεν έγινε σταδιακά

Το κεφάλαιο Κύπριοι ποδοσφαιριστές είναι ένα από τα πιο καυτά και πιο πολυσυζητημένα στις τάξεις των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι άδικα. Άλλωστε η επένδυση που έγινε στους Κωνσταντίνο Λαϊφη και Ανδρέα Μακρή απέδωσε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με την «Μεγάλη Κυρία» κερδισμένη αγωνιστικά και οικονομικά.

Από εκεί και πέρα ένας ντόπιος ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλύτερα και το ειδικό βάρος κάθε φανέλας όπως και το ποια παιχνίδια κρύβουν ιδιαιτερότητες. Στην περίπτωση της Ανόρθωσης, η αδυναμία σταδιακής ένταξης νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ομάδα την τελευταία διετία, φαίνεται ότι θα γίνει άμεσα και αναγκαστικά.

Άλλωστε βάση και του φετινού δείγματος, η αντικατάσταση και μόνο αυτών που θα αποχωρήσουν, δεν θα είναι επαρκής ποσοτικά για να βγει μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Επιπλέον, από τη στιγμή που μια ομάδα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε μη Κύπριους ποδοσφαιριστές, αναγκάζεται να πάρει πράγματα από τον περιορισμένο εκείνο αριθμό ξένων, ο οποίος ομολογουμένως είναι μικρός για μια σεζόν.

Βάση των πιο πάνω, η συμμετοχή στο αρχικό σχήμα ποδοσφαιριστών όπως οι Αριστοτέλους, Κορρέα και Ευθυμίου όπως το βράδυ του Σαββάτου, πολύ πιθανόν στο άμεσο μέλλον να μην είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση