ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και μη χειρότερα

Στην πιο δυσμενή θέση όσον αφορά τη διαθεσιμότητα ποδοσφαιριστών θα βρεθεί ο Ρόνι Λέβι, στην τελευταία στροφή μιας πολύπαθης χρονιάς. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μια δεκάδα ποδοσφαιριστών δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, για λόγους που έχουν να κάνουν με τραυματισμό ή τιμωρία.

Στους μακρόχρονα απόντες Αγκιλάρ και Κολούνγκα, ήρθαν να προστεθούν οι Σιβού, Ερέρο, Κυριάκου και Νικολάου, με τα προβλήματα να συσσωρεύονται στην αμυντική γραμμή. Τιμωρημένοι θα είναι επίσης οι Σάντος, Γιαννούλης, Καλδερόν, Σιβού και Ολιβέιρα, αφήνοντας ουσιαστικά τον Λέβι χωρίς καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό.

Τα προβλήματα στο ρόστερ όχι απλώς δεν εγκαταλείπουν την Ανόρθωση στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, αλλά έρχονται να θυμίσουν περισσότερο από ποτέ, πόσες ελλείψεις υπάρχουν ποιοτικά και ποσοτικά. Θεωρείται δεν απορίας άξιας, ποιους ποδοσφαιριστές θα επιστρατεύσει ο Ισραηλινός τεχνικός μιας και ιδιαίτερα στο μεσοαμυντικό κομμάτι, δεν αρκούν ούτε οι εσωτερικές κινήσεις. Ακόμα δηλαδή κι αν ο Βίκτορ οπισθοχωρήσει στο κέντρο της άμυνας, άγνωστος θα είναι ο παρτενέρ του, ενώ κάτι τέτοιο ισχύει και για το αριστερό άκρο όπου θα απουσιάσουν και οι δύο επιλογές.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση