ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όχι ξανά τέτοιες χρονιές»

Η Ανόρθωση ολοκληρώνει την σεζόν με τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζεται για τη νέα σεζόν. Ο Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά τόνισε:

«Ήταν μία σεζόν που δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε, αλλά ούτε έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες πορείες. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Γίνεται η απαραίτητη δουλειά, έτσι ώστε η Ανόρθωση να επιστρέψει σε διεκδικητική πορεία».

Εάν επέστρεψε ο πρόεδρος από το εξωτερικό: «Επέστρεψε χθες το βράδυ. Θα συνεχιστούν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους με την Ανόρθωση και θέλουμε να τους κρατήσουμε στην ομάδα. Θα πω κάποια πράγματα, διότι γράφτηκαν διάφορα, αναφορικά με τις αυξήσεις που ζήτησαν κάποιοι παίκτες. Όντως, ζήτησαν κάποιες αυξήσεις, αλλά καμία σχέση με τα ποσά που γράφτηκαν»

Για την πολυτέλεια του χρόνου που υπάρχει στον προγραμματισμό: «Υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Χρειάζεται μπόλικη μελέτη για να γίνουν οι σωστές επιλογές. Φτάνουν πολλά ονόματα από μάνατζερ. Εξετάζονται και αξιολογούνται χωρίς να σημαίνει πως θα έρθουμε σε συμφωνία μαζί τους. Χρειάζεται υπομονή ώστε να έχουμε την καλύτερη εικόνα για τον ποδοσφαιριστή και να κάνουμε σωστές επιλογές»

Για τον Γιώργο Οικονονίδη: «Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια και δεν ήρθε καμιά πρόταση για αυτόν από καμιά ομάδα, αλλά ούτε από τον ποδοσφαιριστή είχαμε κάτι».

Για την μεταγραφολογία: «Όλα σιγά σιγά θα πάρουν τον δρόμο τους. Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα που συνδέονται με την Ανόρθωση, είναι λογικό, όμως μόνο όταν υπάρχει κάτι οριστικό θα ανακοινωθεί»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Θέλουμε να κλείσουμε μια πάρα πολύ κακή σεζόν να κλείσουμε με μια νίκη. Θα απουσιάζουν συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές. Απουσιάζουν Γκιγιέρμε, Γιαννούλης, Καλντερόν, Σιβού και Ολιβέιρα με κάρτες και οι Κολούνγκα, Αγκιλάρ, Φύτος Κυριάκου, Μάριος Νικολάου είναι τραυματίες, ενώ ο Ερέρο δεν προπονείτε κανονικά ακόμη».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση