ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ξόρκισε» τον Ίσμα

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρούμπεν Ράγιος στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Ανόρθωσης, πιστοποιούνται και από τους αριθμούς. Αν και αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος και σε μια θέση που στο μυαλό φέρνει περισσότερο δημιουργικές παρά εκτελεστικές ικανότητες, ο Ισπανός εκτός απροόπτου θα είναι ο αρχισκόρερ της «Μεγάλης Κυρίας» φέτος.

Κι αυτό διότι με το γκολ που πέτυχε την Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα, όχι μόνο έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, αλλά έπιασε στην κορυφή της λίστας με τους πιο παραγωγικούς κυανόλευκους, τον Ίσμαελ Γκονσάλβες. Όσο κι αν αυτό προκαλεί έκπληξη, οι επιδόσεις του Αφρικανού φορ σε ένα εξάμηνο, ισοφαρίστηκαν από συμποδοσφαιριστή του σε σαφώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μάλιστα όχι από επιθετικό.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές, σκόραραν οκτώ γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος και άλλα δύο στο κύπελλο, φτάνοντας αισιώς τα δέκα στο σύνολο.

Οι δε επιδόσεις του Ρούμπεν Ράγιος θυμίζουν το τελευταίο σπουδαίο δεκάρι της «Μεγάλης Κυρίας», τον Τζουλιάνο Σπατάτσιο, της διετίας 2012-2013. Καμία σύγκριση βεβαίως με τον Νικόλα Μαρτίνες ο οποίος περιορίστηκε πέρσι στο δημιουργικό κομμάτι, χωρίς να μπορέσει να συνεισφέρει ιδιαίτερα στο εκτελεστικό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση