ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε ανακοινώσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» μίλησε για το Λέβι, τον προγραμματισμό, το στόχο της ομάδας και τον κόσμο.

Αναλυτικά:

Για την στήριξη Λέβι: «Δεν ήταν επί της ουσίας στήριξη ή ανανέωση καθώς είναι ένας προπονητής που έχει συμβόλαιο. Όμως ένεκα του τελευταίου αποτελέσματος με τον Απόλλωνα θέλαμε να βάλουμε στη θέση τους κάποια πράγματα. Είχαμε αρκετά καλά αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε ως προς το να κάνουμε μια ομάδα πολύ καλή. Μιλήσαμε με τον προπονητή για τις προϋποθέσεις και τους στόχους».

Για το υφιστάμενο ρόστερ: «Δυστυχώς η ομάδα απέχει αυτή τη στιγμή πολύ τόσο αριθμητικά και ποιοτικά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι καλοί και θα μείνουν αλλά υπάρχουν και άλλοι που θα φύγουν»

Για τους Κύπριους: «Είναι ένα κεφάλαιο σημαντικό. Η Ανόρθωση δεν έχει Κύπριους και αυτό είναι γεγονός. Είναι δύσκολο καθώς δεν υπάρχει πλειάδα ποδοσφαιριστών που να μπορούν να βοηθήσουν στην ενδεκάδα. Σιγά σιγά όμως θέλουμε να πιστεύουμε πως το όλο θέμα θα αλλάξει»

Για το γεγονός πως η Ανόρθωση δεν είναι ιδανικός προορισμός για ένα παίκτη: «Σίγουρα όταν μια ομάδα απέχει από την Ευρώπη τέσσερα χρόνια υπάρχει ένα θέμα. Όμως και πάλι η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που αποτελεί ευκαιρία για να αγωνιστεί κάποιος».

Για τον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχει στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα υπάρξει συνάντηση μαζί του».

Για την περίπτωση Κετσπάγια: «Ο κάθε οπαδός και φίλαθλος μπορεί να έχει τη δική του άποψη και να την εκφράζει ελεύθερα. Όμως στο τέλος της ημέρας ο κάθε πρόεδρος είναι υπόλογος για τις πράξεις του. Στην Κύπρο είμαστε επαγγελματίες παντογνώστες. Το τι έχει γίνει και τι έχει αποφασιστεί είναι θέμα που αφορά τη διοίκηση. Για το αν θα πρέπει να απαντήσω πως αν Λέβι δεν πάει καλά την ερχόμενη σεζόν και θα πρέπει να πάρουμε τον Κετσπάγια είναι σαν να είμαι μετά Χριστό προφήτης. Πρέπει να σταματήσουμε να μεταφέρουμε τις σκιές του παρελθόντος όμως ο τρόπος που θα τα χειριστούμε είναι το κλειδί».

Για τα προβλήματα: «Είναι πολλά τα προβλήματα και ιδίως οικονομικά. Είναι πολλά τα προβλήματα και ξέραμε την κατάσταση πριν αναλάβουμε και έτσι δεν αποτελούν δικαιολογία»

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός συνεχίζει και τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε ανακοινώσεις. Το μπάτζετ δεν επηρεάζεται από την Ευρώπη καθώς θεωρούμε πως και φέτος μπορούμε να κτίσουμε μια καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί με το ίδιο μπάτζετ».

Για τον κόσμο: «Όταν ανέλαβα με τους συνεργάτες μου τον Ιανουάριο παρά το γεγονός πως η Ανόρθωση ήταν στην 9η θέση ο κόσμος ακολουθούσε την ομάδα. Ο κόσμος διψά για επιτυχία και δικαιολογημένα θέλει να χαμογελάσει και να είναι περήφανος. Όταν καταφέρουμε να κτίσουμε την ομάδα που θέλουμε τότε το γήπεδο θα είναι πάντα γεμάτο καθώς ίσως οι Ανορθωσιάτες να είναι οι πιο πιστοί οπαδοί στην Κύπρο».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση