ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ίδια ιστορία...

Λένε πως όταν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Στην περίπτωση της Ανόρθωσης, οι ήττες στην φετινή σεζόν έχουν γίνει συνήθεια.

Στο Τσίρειο απόψε δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε ολόχρονα από την ομάδα της Αμμοχώστου. Βελτιωμένη και αξιοπρεπής επί θητείας Ρόνι Λέβι, αλλά και πάλι με τις εντυπώσεις. Η ουσία έμεινε στη Λεμεσό…

Η Ανόρθωση άρχισε καλά το αποψινό ματς στη Λεμεσό. Το δοκάρι του Αντρέ Άλβες έστειλε μηνύματα, όμως μέχρις εκεί. Το γκολ που δέχθηκε στην πρώτη φάση της ΑΕΛ την έφερε πίσω στο σκορ, όμως η ομάδα της Αμμοχώστου είχε διάθεση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η επανάληψη είναι μια άλλη ιστορία. Επιθετικά δεν ήταν απειλητική η Ανόρθωση, ενώ στα μετόπισθεν χάθηκε η συνοχή και η οργάνωση και το δεύτερο γκολ των Λεμεσιανών τελείωσε το ματς, όπως εύστοχα σημείωσε ο Ρόνι Λέβι στη συνέντευξη τύπου.

Τις επόμενες μέρες, ίσως και από αύριο, θα «τρέξουν» οι εξελίξεις στον προγραμματισμό. Το θέμα με τον Ρόνι Λέβι βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο και η διοίκηση Ανδρέα Παντελή καλείται να πάρει τις απαιτούμενες αποφάσεις, αργά ή γρήγορα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση