ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τεστ σοβαρότητας

Κριτήριο παραμονής για αρκετούς ποδοσφαιριστές θα είναι η προσέγγιση στον σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό

Πολύ διαφορετικά περίμεναν τα δεδομένα του επαναληπτικού ημιτελικού του κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα, φίλοι και ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ωστόσο ο χρόνος πίσω δεν γυρνά. Το έργο του Ρόνι Λέβι στο κομμάτι της προετοιμασίας ήταν αρκετά δύσκολο από τη στιγμή που κίνητρο δεν υπάρχει μιας και η ομάδα παρουσιάστηκε επιοικώς... ανεπαρκής πριν μια εβδομάδα. Παρόλα αυτά, ο σημερινός αγώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελεί άλλη μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θέλουν να μείνουν και του χρόνου στην Ανόρθωση, ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν.

Ο Ισραηλινός τεχνικός μετρά τέσσερις επιστροφές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια, καθώς οι Καλό, Καμπρέρα, Σιβού και Γκάμπριελ επιστρέφουν από τιμωρία και τίθενται στη διάθεσή του. Δεν αποκλείειται ο Λέβι να πραγματοποιήσει περιορισμένο ροτέισον δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, όπως οι Οικονομίδης και Νικολάου, αλλά και οι Κυριάκου και Αριστοτέλους. Η απόδοσή τους απέναντι στην Ομόνοια το Σάββατο ήταν αρκετά καλή με τον τρίτο να έχει συμμετοχή μάλιστα και στο κερδισμένο πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαθέσιμος θα είναι και ο Γκιγιέρμε Σάντος μιας και εκκρεμεί η επανεξέταση της επιπρόσθετης τιμωρίας που του έχει επιβάλει ο αθλητικός δικαστής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση