ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ακούει και ενεργεί

Ζυγίζει τα δεδομένα αλλά δεν βιάζεται ο Ανδρέας Παντελή

Μια δύσκολη εβδομάδα για την Ανόρθωση βγήκε και άλλη μια δύσκολη μπήκε μιας και τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο «Τσίρειο», σκόρπισαν προβληματισμό και αμφισβήτηση. Το άδοξο τέλος μιας χρονιάς κατά την οποίαν η έλευση και οι ενέργειες του Ρόνι Λέβι έφεραν ένα αέρα αισιοδοξίας, ήρθε απότομα και αυτό βεβαίως οδήγησε στις ανάλογες αντιδράσεις και την αυξομείωση της κριτικής αλλά και του ενδιαφέροντος για παρουσία στο γήπεδο.

Η μπάλα πλέον βρίσκεται στα πόδια του Ανδρέα Παντελή με τον ισχυρό άνδρα της Ανόρθωσης, να έχει ήδη τετ-α-τετ με τον Ισραηλινό τεχνικό το Σάββατο, κατά το οποίο δόθηκαν εξηγήσεις και ερμηνείες για τη βαριά ήττα της Τετάρτης. Η άποψη για το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών φαίνεται να έχει διαφοροποιηθεί στο μυαλό των ιθυνόντων της «Μεγάλης Κυρίας» ωστόσο δεν υπάρχει λόγος για βεβιασμένες αποφάσεις. Άλλωστε μια μικρή μερίδα ποδοσφαιριστών διατηρεί συμβόλαιο για τη νέα χρόνια και έτσι υπάρχει η ευχέρεια για διαχείριση κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, με την αξιολόγηση να συνεχίζεται.

Σαφέστατα η νίκη επί της Ομόνοιας δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του κυπέλλου, αλλά τουλάχιστον έχει απαλύνει κάποιες πληγές στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο. Ο επαναληπτικός αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα την Τετάρτη, παγώνει τις εξελίξεις ωστόσο δεν αποκλείεται μετά από αυτόν, να προκύψουν νέα σε όλα τα επίπεδα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση