ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βαριά καρδιά και απουσίες

Με αγγαρεία μοιάζει ο Σαββατιάτικος αγώνας της Ανόρθωσης με την Ομόνοια για τους γηπεδούχους, μιας και μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο, το καλό κλίμα που κτίστηκε ήρθε τούμπα. Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από το θεσμό του κυπέλλου, αφήνει την ομάδα της Αμμοχώστου με αδειανά χέρια για άλλη μια σεζόν, με αποτέλεσμα η απογοήτευση και η αμφισβήτηση από πλευράς κόσμου να διογκώνεται.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η Ανόρθωση καλείται να δώσει άλλους πέντε αγώνες, με απαρχή αυτόν της έβδομης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Με αντίπαλο μιαν ομάδα που βρίσκεται στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, οι κυανόλευκοι καλούνται να διαφυλάξουν την τιμή τους, χωρίς όμως τα ιδανικά αγωνιστικά δεδομένα. Στους μακρόχρονα τραυματίες Αγκιλάρ και Κολούνγκα, όπως επίσης και τον τιμωρημένο Σάντος, έχουν προστεθεί οι Σιβού, Καμπρέρα, Γκάμπριελ και Καλό οι οποίοι δεν έχουν διακίωμα συμμετοχής.

Αναμφίβολα ο Ρόνι Λέβι έχει να ανεβεί ένα μικρό… Γολγοθά, στην προσπάθειά του να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του κινητοποιημένους. Αναγκαστικά θα προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην εντεκάδα, μιας και πλέον η έλλειψη στόχου, δίνει την ευκαιρία σε μονάδες χωρίς σημαντικό χρόνο συμμετοχής, να αναδειχθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση