ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έναν τελικό»

Μέχρι και σύνθημα έκαναν την επιστροφή σε έναν τελικό οι οπαδοί της Ανόρθωσης

Κυριάκος Τοφή

Η προσμονή των φίλων της «Μεγάλης Κυρίας» να δουν την ομάδα τους να διεκδικεί με αξιώσεις ένα τρόπαιο, έχει γίνει την τελευταία διετία και σύνθημα. Άλλωστε μια ακριβώς δεκαετία χωρίζει από την αγωνιστική περίοδο 2006-2007, κατά την οποίαν η Ανόρθωση πανηγύρισε το τελευταίο κύπελλο της ιστορίας της, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, επικρατώντας της Ομόνοιας με 3-2 στο ΓΣΠ. Βέβαια πριν τον μεγάλο τελικό υπάρχουν οι διπλές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα και στην ακίδα βρίσκεται κυρίως ο επαναληπτικός αγώνας της 10ης Μαϊου, εκεί όπου και θα κριθεί η πρόκριση και θα δοθεί η ευκαιρία για μαζική παρουσία Ανορθωσιατών στο γήπεδο.

Το γεγονός ότι η Ανόρθωση ουσιαστικά ρίχνει το βάρος των προσπαθειών της στο κύπελλο, δεν αποπροσανατολίζει τον οργανωμένο και μη κόσμο της, με τον πρώτο να εκδίδει χθες ανακοίνωση για συνεχή και διαρκή στήριξη της ομάδας και στα παιχνίδια πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Αυτός άλλωστε είναι και ο ορθολογικός τρόπος προσέγγισης του υπόλοιπου της χρονιάς, μιας και ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές του, δεν πέταξαν και ούτε προτίθονται να πετάξουν λευκή πετσέτα στην τελευταία πεντάδα αγώνων του πρωταθλήματος.

Οπωσδήποτε ο Ισραηλινός τεχνικός έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και το ροτέισον ώστε να μην διακινδυνεύσει περαιτέρω καταπόνηση των πρωτοκλασάτων στελεχών του, ωστόσο το μικρό ρόστερ δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση