ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να την αλλάξει…

Την τελευταία μέρα ξεκούρασης τους απολαμβάνουν σήμερα όλοι στην Ανόρθωση.

Από αύριο θα αρχίσει και πάλι η δουλειά ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. Η αρχή γίνεται με το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, εκεί όπου η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά από αρκετό καιρό.

Ο Ρόνι Λέβι προβληματίστηκε έντονα με την απόδοση της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια, κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του και μετά την λήξη εκείνου του παιχνιδιού. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι ο Ισραηλινός κόουτς θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει εκείνες τις αλλαγές, που θεωρεί αναγκαίες ώστε η ομάδα του να αποκτήσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο.

Από αύριο θα ξεκαθαρίσει η αγωνιστική κατάσταση των Οικονομίδη και Αγκιλάρ, οι οποίοι δεν ακολουθούσαν το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης τις προηγούμενες μέρες. Ο Ολιβέιρα, από την άλλη, θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ.

Παράλληλα, με το αγωνιστικό τις προσεχείς μέρες θα εντατικοποιηθούν και οι επαφές του Ανδρέα Παντελή με τον Ρόνι Λέβι για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Στην ομάδα δεν θέλουν να επαναλάβουν τα ίδια λάθη όπως τα προηγούμενα χρόνια και ο έγκαιρος προγραμματισμός θα είναι προς όφελος της ίδιας της ομάδας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση