ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλυτο και συμβόλαιο

Ένα σημαντικό κεφάλαιο που αναμένεται να απασχολήσει τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης, αργά ή γρήγορα, είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιαν Κόπριβετς. Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σλοβένος τερματοφύλακας το καλοκαίρι του 2015 λήγει και έτσι η «Μεγάλη Κυρία» καλείται να αποφασίσει πρωτίστως αν θα κρατήσει μιαν τόσο ποιοτική μονάδα.

Παρά τις αυξομείωσεις στη φετινή του απόδοση, απόρροια βέβαια και της γενικότερης αγωνιστικής πτώσης της ομάδας, ο Κόπριβετς αποτελεί το μοναδικό ποδοσφαιριστή με το απόλυτο αγωνιστικών λεπτών, υπερτερώντας κατά ενενήντα του αρχηγού Βίκτορ. Η έλλειψη αντάξιας εναλλακτικής λύσης στον άσο είναι ενδεχομένως ένας από τους λόγους που ο Σλοβένος διεθνής δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα πρωταθλήματος, παίρνοντας ανάσες μόνο στο θεσμό του κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, ένας από τους ελάχιστους τερματοφύλακες της Ανόρθωσης που ενέπνευσαν σιγουριά από το 2008 και έπειτα, έχει ένα σχετικά υψηλό συμβόλαιο για τα νέα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Οπωσδήποτε μέσα από τις διαπραγματεύσεις θα φανεί αν η «Μεγάλη Κυρία» θα μπορέσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της για τρίτη σερί χρονιά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση