ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προβληματίζει έντονα

Μια από τις καλοκαιρινές προσθήκες της Ανόρθωσης η οποία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, είναι ο Αντριάν Κολούνγκα. Ο Ισπανός επιθετικός με παραστάσεις από Πριμέρα Ντιβιζιόν και γκολ απέναντι σε σπουδαίες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, έχει μείνει στα ρηχά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μη μπορώντας να κερδίσει φανέλα βασικού ακόμα και με μικρό συναγωνισμό.

Ένας επιθετικογενής ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ, με το ένα εξ αυτών από την άσπρη βούλα και το άλλο απέναντι στον ΑΣΙΛ για το κύπελλο, σαφέστατα και δεν έχει αποσβέσει τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί γι' αυτόν. Μάλιστα ο Κολούνγκα αποτελεί έναν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά με εξαψήφιες αποδοχές, γεγονός που μεγαλώνει τον προβληματισμό.

Ο Ρόνι Λέβι έχει δώσει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στον Ισπανό προκειμένου να δείξει τι αξίζει αλλά και το ότι έχει κίνητρο να αγωνιστεί στα 32 του χρόνια. Το γεγονός ότι έγινε αλλαγή στον Σαββατιάτικο αγώνα πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, δεν θα πρέπει να ξενίζει μιας και το περιστατικό στον αγώνα με την ΑΕΖ στο Παφιακό ήταν εντονότερο, με την αγωνιστική του συμπεριφορά να αναγκάζει τον προπονητή να τον κάνει αλλαγή στην αλλαγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση