ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τιμήθηκαν οι Λακαταμίτης και Παπάς

Πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση τίμησε τους Μίκη Λακαταμίτη και Λάμπρο Παπά.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια των σεμνών εκδηλώσεων απονομής τιμών προς πρεσβύτερα μέλη και φίλους της Ανόρθωσης, οι οποίοι προσέφεραν με τον δικό τους τρόπο στην ιστορική πορεία της ομάδας μας, δίχως να έχουν μέχρι σήμερα τιμηθεί, την Κυριακή πριν την έναρξη του παιχνιδιού με το ΑΠΟΕΛ τιμήθηκαν δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για τους Μίκη Λακαταμίτη και Λάμπρο Παπά, με το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας, κ. Παντελή Σιημητρά να τους απονέμει τιμητικές πλακέτες.

Λίγα λόγια για τους κ. Μίκη Λακαταμίτη και κ. Λάμπρο Παπά και την συμβολή τους στην Ανόρθωση:

Ο κ. Μίκης Λακαταμίτης γεννήθηκε το 1933 στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου. Είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου ενώ υπήρξε στο παρελθόν και μέλος του Δ.Σ. Βρισκόταν πάντοτε κοντά στην ομάδα και όποτε του ζητήθηκε προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο.

Ο κ. Λάμπρος Παπάς γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1932 και πρόκειται για τον ένα εκ των δύο γηραιότερων κάτοχων εισιτηρίου διαρκείας. Υπήρξε μέλος του Συλλόγου και μάρτυρας της ανατίναξης του οικήματος το 1958 στην Αμμόχωστο από τους Άγγλους. Από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, στηρίζοντας την με κάθε τρόπο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X