ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αήττητο και πρόκριση

Με την ανάληψη της προεδρίας από τον Ανδρέα Παντελή, η Ανόρθωση «τρέχει» ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Ανόρθωση έχει αλλάξει πρόσωπο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Το αήττητο σερί, το οποίο άρχισε στα μέσα Ιανουαρίου κόντρα στον ΑΣΙΛ για τον θεσμό του κυπέλλου συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Αυτό το γεγονός από μόνο του προκαλεί την αισιοδοξία και την πίστη για μια καλύτερη συνέχεια.

Το προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στα ενδότερα της ομάδας. Παρότι αγωνιζόταν για πάρα πολλή ώρα με παίκτη περισσότερο η Ανόρθωση υστέρησε στην τελική προσπάθεια, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά, πήρε ένα βαθμό και συνεχίζει την προσπάθειά της  στο πρωτάθλημα. Η τελική φάση του πρωταθλήματος αρχίζει από την ερχόμενη Κυριακή και στην ομάδα θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια για το γόητρο και την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

Σ’ αυτό που δίνει όλη της την προσοχή πλέον η ομάδα, είναι στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Εκεί όπου, παρά το σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση, στην Ανόρθωση θεωρούν πως δεν τελείωσε τίποτα και όλοι θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στα ημιτελικά στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Ο Ρόνι Λέβι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πλην του νεαρού εξτρέμ Φύτου Κυριάκου. Έτσι, μπορεί να εφαρμόσει τα πλάνα του απρόσκοπτα με επιλογές για κάθε θέση της ενδεκάδας. Ο Ισραηλινός θέλει από τους παίκτες του να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους και κυρίως αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, ούτως ώστε να μην κινδυνέψουν από μια πολύ ποιοτική ομάδα για την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση