ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσέχουν για να έχουν…

Με το βλέμμα τους αποκλειστικά στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα είναι όλοι στην Ανόρθωση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να μπήκε εν τέλει στην εξάδα, όμως δεν ικανοποιείται απλά με την συμμετοχή σ’ αυτήν. Μπορεί να απέχει πολλούς βαθμούς από τις προπορευόμενες ομάδες, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στους αγώνες που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι μέσα στην ομάδα, όμως, δεν κρύβουν πως πρώτιστη επιδίωξή τους είναι η διάκριση στο κύπελλο. Άλλωστε, ο κρίσιμος επαναληπτικός αγώνας με την ΑΕΚ πλησιάζει και άπαντες θέλουν να διαφυλάξουν σαν κόρη οφθαλμού το πολύ σημαντικό προβάδισμα που απέκτησαν στον πρώτο αγώνα στην «Αρένα».

Χρονικά όμως, προηγείται ο αγώνας της Κυριακής. Εκεί, όπου οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος για να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί. Στην ομάδα θέλουν να πιστοποιήσουν την εντυπωσιακή άνοδό τους τον τελευταίο καιρό με νίκες και σε παιχνίδια ντέρμπι.

Ο Ισραηλινός τεχνικός της «Κυρίας» είναι πιθανό να πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα στον αγώνα της Κυριακής. Η διαχείριση του έμψυχου υλικού είναι πολύ σημαντική και ο ίδιος θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα έτοιμους για να ριχθούν στην μάχη, εάν τους χρειαστεί.

Ποδοσφαιριστές, όπως οι Καλντερόν και Γιαννούλης στην άμυνα και Κολούνγκα με Καμπρέρα στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι πιθανοί υποψήφιοι για επάνοδο ή είσοδο για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα στο ματς της Κυριακής. Ο Ζοάο Βίκτορ επιστρέφει, ενώ μοναδικός απόντας για την ώρα θα είναι ο Φύτος Κυριάκου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση