ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γήπεδο που την πληγώνει

Οι επισκέψεις της Ανόρθωσης στο «Αμμόχωστος» την τελευταία πενταετία, έχουν συνδεθεί με ορισμένες κακές στιγμές για τους «κυανόλευκους». Αφετηρία ήταν το 2011 και τον επετειακό αγώνα των 100χρονων απέναντι στον Ερμή ο οποίος στιγματίστηκε από τις υποδείξεις του τότε διαιτητή Μάριου Παναγή και τον οποίον η Ανόρθωση έχασε με σκορ με 2-1 σε χρόνους καθυστερήσεων. Αυτό βέβαια ήταν το μικρότερο κόστος για την ομάδα της Αμμοχώστου μιας και στα επεισόδια που ακολούθησαν, το «Άμμοχωστος» και ο περιβάλλοντας χώρος έπαθε μεγάλες ζημιές.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2013, η πορεία πρωταθλητισμού κατά την πρώτη θητεία του Ρόνι Λέβι φάνηκε να κλονίζεται στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην έτερη ομάδα της Αμμοχώστου. Η Ανόρθωση γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1, παρόλο που ο Λαβόρδε είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 80ο λεπτό, με τον Εγγλέζου να καθορίζει τον νικητή με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε χρόνους καθυστερήσεων.

Ανάλογο σενάριο και κατά την περσινή περίοδο, όταν η ομάδα του Άντρε Πάους γνώρισε απώλειες στο «Αμμόχωστος» μετά από προβληματική εμφάνιση, έχοντας αντίπαλό της τον Ερμή. Στις 30 Ιανουαρίου 2016, η Ανόρθωση αναγκάστηκε στην πρώτη ήττα της χρονιάς (αν εξαιρέσει κανείς το μηδενισμό στον αγώνα με τον Απόλλωνα), μη μπορώντας να ανακάμψει από το σημείο εκείνο και έπειτα και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση