ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

2 αγώνες, 4 βαθμοί

Το ΓΣΠ δεν είναι και το καλύτερο γήπεδο για την Ανόρθωση και μια ματιά στην προϊστορία των αγώνων τόσο με Ομόνοια, όσο και ΑΠΟΕΛ, μαρτυρά του λόγου το αληθές. Κατά την περσινή χρονιά η «Μεγάλη Κυρία» κατάφερε να φύγει από το στάδιο της πρωτεύουσας έχοντας αντίπαλο τον μετέπειτα πρωταθλητή, με βαθμολογικό όφελος τόσο στην πρώτη, όσο και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Το ρόδι έσπασε στις 21 Νοεμβρίου 2015 όταν με τον Άντρε Πάους στο τιμόνι, η Ανόρθωση πανηγύρισε τρίποντο στην έδρα του ΑΠΟΕΛ έχοντας ως σκόρερ τους Βίκτορ και Εντλοβού. Ένα παιχνίδι που συνοδεύτηκε από δύο πέναλτι υπέρ των «κυανολεύκων» εκ των οποίων μόνο το ένα ήταν εύστοχο, με το δείκτη του σκορ να μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερος αν ο Γκάμπριελ δεν σημάδευε το δοκάρι στα τελευταία λεπτά.

Στο ύψος της στάθηκε η Ανόρθωση και στα playoffs, εκεί όπου σε έναν αγώνα τυπικής διαδικασίας, απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2. Ήταν μάλιστα ο τελευταίος αγώνας του Χρίστου Μαραγκού ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση, με τους Κουλούρη και Μακρή να σημαδεύουν την αντίπαλη εστία.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση