ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προπονητής, όχι Πότερ...

Η πρώτη ήττα για την Ανόρθωση επί Ρόνι Λέβι και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα ήρθε αμέσως μετά τη διακοπή και ενώ στον κόσμο δημιουργήθηκαν κάποιες προσδοκίες. Αυτό άλλωστε φανέρωσε και η μαζική παρουσία φίλων των «κυανολεύκων» χθες στο Δασάκι, αψηφόντας τις καιρικές συνθήκες, αλλά και το εργάσιμο της ημέρας.

Αυτό που φάνηκε είναι ότι ο Ρόνι Λέβι είναι μεν ένας ικανός προπονητής, αλλά δεν έχει τις μαγικές ικανότητες του Χάρι Πότερ. Ο Ισραηλινός τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει την απουσία του Καμπρέρα, ο οποίος ξεχώρισε με γκολ και ασσίστ στους δύο προηγούμενους αγώνες, συγκροτώντας ουσιαστικά ίσα-ίσα μιαν αξιόμαχη ενδεκάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έμεινε με μιαν αλλαγή στο χέρι, όπως και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τον ανέτοιμο Καλό.

Η διαφορά από την πρώτη εξάδα άνοιξε στους πέντε βαθμούς και αγωνιστική με αγωνιστική οι στόχοι επαναπροσδιορίζονται. Αν δηλαδή έχει απομείνει κάποιος ρεαλιστικός στόχος για μιαν ομάδα που από την αρχή της χρονιάς έδειξε ότι έχει περιορισμένες δυνατότητες και περιορισμένο ρόστερ. Άλλωστε ο Λέβι ακόμα και μετά τις δύο επιτυχίες δεν παρασύρθηκε και ανέφερε ότι πρώτιστός του στόχος είναι να πάρει το μάξιμουμ από το υφιστάμενο ρόστερ, αναμένοντας ενδυνάμωση κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Με την ευχή βέβαια μέχρι τότε να υπάρχει έστω και μια χαραμάδα αισιοδοξίας ότι αυτή η χρονιά σώζεται, όπως κι αν το μεταφράζει κανείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση