ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επίσκεψη στο Ειδικό σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας

To Ειδικό Σχολείο Αγίος Σπυρίδωνας στην Λάρνακα, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης, μοιράζοντας στα παιδιά αναμνηστικά της ομάδας, αλλά και διαρκείας σε όσους την στηρίζουν.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας δράσης ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου, αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τον ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Καρλίτος, την Υπεύθυνη του Εμπορικού Τμήματος Χριστιάνα Χρίστου και τον Υπεύθυνο επικοινωνίας Σάββα Πηλακούτα, επισκέφθηκε σήμερα (24/10) το μεσημέρι το Ειδικό Σχολείο Αγίος Σπυρίδωνας στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, ενώ δόθηκαν εισιτήρια διαρκείας και κασκόλ σε όσους από τους μαθητές υποστηρίζουν την ομάδα μας. Στα υπόλοιπα παιδιά δόθηκαν διάφορα δώρα και αναμνηστικά από την μπουτίκ της ομάδας μας.

Ακολούθησε ξενάγηση στο σχολείο και εποικοδομητική συζήτηση, όπως και πολλές φωτογραφίες, με τον Καρλίτος να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο όπως μπορεί να δει ο καθένας παρακάτω.

*Ευχαριστούμε το Ειδικό σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας για την άψογη φιλοξενία και εκφράζουμε την ίδια στιγμή τον τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση μας στους εκπαιδευτικούς για το δύσκολο έργο που επιτελούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση