ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η πρώτη του Γιαν

Ο Γιαν Κόπριβετς διανύει τη δεύτερη του σεζόν στην Ανόρθωση και είναι από την πρώτη στιγμή που ήρθε το αδιαμφισβήτητο Νο1 κάτω από τα δοκάρια της Ανόρθωσης. Αν και βέβαια στη «Μεγάλη Κυρία» επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο88 στην πλάτη, που αντιστοιχεί στο έτος γέννησής του.

Αγωνίστηκε μέχρι σήμερα σε 40 αγώνες πρωταθλήματος, όντας ο κορυφαίος κήπερ του πρωταθλήματος στο πρώτο μισό πέρσι αλλά έπεσε η απόδοσή του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη συνέχεια. Σε μικρογραφία, ανάλογες ήταν οι δυο τελευταίες εμφανίσεις του: στο χειρότερο απόγευμα της καριέρας του στην Κύπρο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε μια επίδειξη των ικανοτήτων του σε αυτό με την ΑΕΛ.

Έχει καταφέρει να πάρει κλήσεις και να έχει συμμετοχές σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων της Σλοβενίας, όμως του έλειπε μια συμμετοχή με την ομάδα των Ανδρών. Στα 28 του, έχοντας επιστρέψει σε ομάδα πρώτης κατηγορίας μετά από αρκετά χρόνια πέρσι στο νησί μας. Ως γνωστό, έπαιζε στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας με την Περούτζια.

Τελικά ο Στρέτκο Κάτανετς κοίταξε και λίγο προς την Κύπρο, μας έβλεπε λόγω της παρουσίας του Κιρμ στην Ομόνοια που ήταν σταθερά στις κλήσεις του, με τον Γιαν να παίρνει την κλήση για τους αγώνες με Σλοβακία (8/10) και Αγγλία (11/10).

Με τον Γιαν Όμπλακ εκεί, το Νο1 της Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι μάλλον απίθανο να αγωνιστεί αλλά και πάλι το γεγονός πως πήρε κλήση είναι σημαντικό τόσο για τον ίδιο και την καριέρα του όσο και για την Ανόρθωση.

Το να βλέπεις παίκτες που φέρνεις εσύ να μπαίνουν στα πλάνα των Εθνικών τους ομάδων, εκτός από το δικό τους στάτους ανεβάζει και το δικό σου ως σύλλογο και στέλνει μήνυμα στους επόμενους που θα θέλεις ό,τι είσαι καλή επιλογή για αυτούς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση