ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

4 ημέρες, 2 ντέρμπι;

Και ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα κοντοζυγώνει, στο πίσω μέρος των φίλων και ιθυνόντων της Ανόρθωσης είναι και η ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια, η «Μεγάλη Κυρία» δεν κάνει ποδαρικό μαζί με τις πλείστες ομάδες πρώτης κατηγορίας, λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του αντίπαλού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της έγκυρης οπαδικής ιστοσελίδας της Ανόρθωσης anorthosis24.net, μια πιθανή ημερομηνία είναι η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Αν και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος δεν έχει εκπονηθεί πλήρως, ορατό είναι το ενδεχόμενο η ομάδα της Αμμοχώστου να δώσει δύο ντέρμπι μέσα σε τέσσερις ή πέντε ημέρες. Και αυτό διότι το Σαββατοκυρίακο 24-25 Σεπτεμβρίου, οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, με την ΚΟΠ να τους δημιουργεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα.

Το στοιχείο που φέρνει μια νότα αισιοδοξίας είναι το γεγονός ότι και η ομάδα της Λάρνακας ενδέχεται να αγωνιστεί και αυτή μεσοβδόμαδα και έτσι μπορεί να υπάρξει κοινό αίτημα για μετάθεση του αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα» ακόμα και τη Δευτέρα 26 του μήνα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση