ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Τα νέα της προπόνησης

Ιγκιεμπόρ, Κάτσαρ και διεθνείς είναι εκτός προπονήσεων

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση ενημερώνει για τα νέα της προπόνησης ενόψει και του ντέρμπι με την Ομόνοια. Ιγκιεμπόρ και Κάτσαρ έμειναν εκτός. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν Ντούρις, Κατσαράβα, Γεωργία, Στρούνα, Οικονομίδης, Δημητρίου, Αρτυματάς, Παναγιώτου και Ιωάννου, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις μέχρι την Τετάρτη. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά:

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια (25/11, 17:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Πλην του εγχειρισμένου Ιγκιεμπόρ και του τραυματία Κάτσαρ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Σημειώνεται πως εδώ και μερικές μέρες στις προπονήσεις συμμετέχει και ο νεαρός (μόλις 16 ετών) Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης.

Απουσιάζουν οι διεθνείς Ντούρις (Σλοβακία), Κατσαράβα (Γεωργία), Στρούνα (Σλοβενία), Οικονομίδης (Κύπρος), Δημητρίου, Αρτυματάς (Ελπίδων), Παναγιώτου, Ιωάννου (Νέων), οι οποίοι αναμένεται πως θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις μέχρι και την Τετάρτη.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X