ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τζιάμπος: «Έχουμε στα υπόψη 2-3 Λατίνους»

Τι είπε για τα υπόλοιπα θέματα της Αλκής

Η ενίσχυση στην Αλκή Ορκόκλινη συνεχίζεται, με την «Αθάνατη» να ανακοινώνει την απόκτηση του Χρίστου Καλλή. Ο εκπρόσωπος τύπου του συλλόγου, Χρίστος Τζιάμπος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά τόνισε:

«Εξετάζουμε 2-3 περιπτώσεις Λατίνων ποδοσφαιριστών και ο προπονητής θα αποφασίσει άμεσα για τον παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα».

«Ο Καλλής ήταν από πέρσι στην ομάδα μας, αλλά ανήκε στον ΑΠΟΕΛ. Από φέτος είναι δικός μας», είπε αρχικά και συνεχίζοντας μίλησε για τον αντικαταστάτη του Πατουλέα:

«Είμαστε στον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Βασίλεφ και Σέργη Αβραάμ. Εξετάζουμε 2-3 περιπτώσεις Λατίνων ποδοσφαιριστών και ο προπονητής θα αποφασίσει άμεσα για τον παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα».

Για την ενίσχυση που γίνεται με νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές:

«Ήταν κάτι που κάνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια και θέλουμε να έχουμε πάντα ένα κορμό με νεαρούς και ταλαντούχους Κύπριους παίκτες. Η ομάδα θα πρέπει να έχει πάντα μία βάση με Κύπριους παίκτες. Διότι, μπορεί τα πράγματα να μην πάνε όπως τα υπολογίζουμε και η ομάδα υποβιβαστεί. Θα πρέπει να υπάρχει ένας κορμός για να μπορεί να μας επαναφέρει πίσω στην α’ κατηγορία».

 

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση