ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην Πορτογαλία ο Φαμπρίτσιο!

Ο Φαμπρίτσιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και την Φαμαλικάο

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα της Αλκής ο Φαμπρίτσιο δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Το πρώτο κανόνι της Αλκής έχει υπογράψει στην Φαμαλικάο, ομάδα Β’ κατηγορίας στην Πορτογαλία, και έχει ως στόχο να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς παραγωγικότητας ώστε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Να σημειώσουμε πως την σεζόν που μας πέρασε ο Φαμπρίτσιο σκόραρε συνολικά 20 τέρματα στο πρωτάθλημα, κάτι που σαφώς και δεν πέρασε απαρατήρητο. Μάλιστα είναι σημαντικό το γεγονός πως σκόραρε με διάφορους τρόπους. Σημείωσε τέρματα με το κεφάλι, με σουτ εκτός περιοχής αλλά και σε τετ α τετ.

Η Φαμαλικάο περιμένει απ’ τον Φαμπρίτσιο να συνεχίσει στις υψηλές πτήσεις και να τη βοηθήσει στους στόχους της. Την περασμένη σεζόν η νέα ομάδα του Φαμπρίτσιο τερμάτισε 14η στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας στην Πορτογαλία.

Με την ανακοίνωση του απ’ την Φαμαλικάο, ο Φαμπρίτσιο μίλησε και για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής της. «Ήρθα με ενθουσιασμό, επέστρεψα στην Πορτογαλία και στο πρωτάθλημα εδώ που έχω ζήσει πολλές χαρές, με πολλή ανταγωνισμό και πολλές φιλοδοξίες»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X