ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν πετάμε στα σύννεφα…»

Η Αλκή επέστρεψε φέτος στην μεγάλη κατηγορία και ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Δαμιανού, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την ομάδα του:

«Ήταν κάτι που είχαμε θέσει σαν στόχο από την αρχή του προγραμματισμού, σαν συμπληρώσουμε το ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύσκολες μέρες. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Όμως, μας δίνει αισιοδοξία οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που έχουμε. Από την άλλη όμως, δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι»

Για τον κόσμο που μάζεψε στο τελευταίο φιλικό: «Όντως και στα τρία φιλικά που έδωσε η ομάδα ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Δεν είναι όμως μόνο στα φιλικά που έρχεται ο κόσμος, αλλά και στις προπονήσεις. Και δεν έχει πολλές ομάδες που φέρνουν και φιλάθλους και στις προπονήσεις. Αυτό μας δίνει δύναμη και αν θέλετε είναι το όπλο μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για τον Χαπέσιη και τις ευκαιρίες που θα δώσει στους νεαρούς: «Πάντα δίνουμε ευκαιρίες. Και πέρσι δώσαμε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, δικά μας παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν βλέπω εάν κάποιος είναι νεαρός η όχι. Βλέπω στις προπονήσεις ποιος είναι ο καλύτερος και επιλέγω την ενδεκάδα».

Για τον Άλφα Τουρέ: «Δεν ήρθε για να δοκιμαστεί. Ήρθε για να μείνει. Ξέραμε τι φέρναμε από την αρχή. Είναι ένας 18χρονος, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από την Γουινέα, που έχει μέλλον. Είναι διαδικαστικό με τις υπογραφές, αλλά από την πρώτη στιγμή που ήρθε, ήρθε για να μείνει»

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση