ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κάποιοι έφτυσαν αίμα»

Η Αλκή επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία και σήμερα είναι η προγραμματισμένη φιέστα. Ο εκπρόσωπος τύπου, Χρίστος Τζιάμπος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 ανέφερε αρχικά: «Σε λίγο θα ξεκινήσουν όλα. Το πάρτι, τα πανηγύρια για την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία», είπε και συμπλήρωσε:

«Για να έρθουν αυτές οι χαρές, η ψυχούλα μας το ξέρουν. Θα το πω έτσι λαϊκά, κάποιοι έφτυσαν αίμα για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Για αυτούς τους ανθρώπους θα πρέπει να πάμε απόψε και να τους χειροκροτήσουμε».

Για τις αλλαγές που θα γίνουν στην διοίκηση: «Θα γίνουν κάποιες αλλαγές και από 14 + 1 άτομα που προνοούσε το καταστατικό, στο διοικητικό συμβούλιο θα είμαστε 19 άτομα στο σύνολο. Δεν απορρίπτουμε κανένα, διότι οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και η ομάδα θα πρέπει να στηρίζεται σε περισσότερα άτομα».

Για τον προγραμματισμό: «Είναι γνωστό ότι έχει αρχίσει ο προγραμματισμός και έχουμε ανακοινώσει τον Μαροκινού, ενώ προχωρήσαμε και σε κάποιες ανανεώσεις. Ο προπονητης μας ήταν στο εξωτερικό, επέστρεψε και θα πάει αργότερα στην Ελλάδα».

Για τον στόχο: «Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα που θα βλέπει στα μάτια όλους τους αντιπάλους.
Ξέρουμε ότι καταφέραμε όλοι μαζί και χτίσαμε μία αξιόμαχη ομάδα, την οποία θα μπολιάσουμε με 6-7 μεταγραφές, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην α’ κατηγορία»

Αν θα υπάρξει έκπληξη απόψε από τον πρόεδρο: «Μας έχει συνηθίσεις στις εκπλήξεις ο πρόεδρος. Δεν είναι κάτι που γνωρίζω. Αλλά, ελπίζω να ετοιμάζει κάτι ο πρόεδρος».

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση