ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γήπεδο μέσα στο 2018!

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος της Αλκής στον ΣΠΟΡ FM 95,0

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Αλκή Ορόκλινη ανέβηκε φέτος στην Α’ Κατηγορία και σύμφωνα με τις κινήσεις που πραγματοποιεί η διοίκηση της ομάδας δείχνει ότι θέλει να αφήσει το αποτύπωμά της. Ο Άντης Λόππας ήταν φιλοξενούμενος του συνάδελφου, Πέτρου Παπαγιώργη στην εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» του ΣΠΟΡ FM 95,0 και πρόβηκε σε αποκαλύψεις.

Η πρώτη αποκάλυψη του προέδρου της Αλκής ήταν ότι στα πλάνα της διοίκησης είναι η δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου για να αγωνίζεται η ομάδα. Σύμφωνα με τον κ.Λόππα αυτό θα γίνει εντός του 2018 ενώ ήδη έχουν γίνει κάποια σχέδια. Στην διοίκηση της Αλκής υπάρχει αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση του έργου και με βάσει τα λεγόμενα του προέδρου θα είναι έτοιμο μέσα στο 2018.

Αν τελικά γίνει πράξη η επιθυμία της διοίκησης της Αλκής τότε αυτό θα είναι το 5ο ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα υπάρχει στην Λάρνακα. Την ίδια στιγμή η Λεμεσός θα έχει ουσιαστικά μισό γήπεδο αφού το μόνο που υπάρχει τώρα είναι το Τσίρειο.

Παρόλα αυτά προσπάθειες ενδυνάμωσης της Αλκής γίνονται και στο αγωνιστικό κομμάτι αφού η ομάδα θα θέσει ως στόχο την παραμονή της στα σαλόνια. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν ο προπονητής της Αλκής, Σάββας Δαμιανού έχει εντοπίσει δύο εξαιρετικές περιπτώσεις Πορτογάλων ποδοσφαιριστών. Αμφότεροι αγωνίζονται στην επίθεση με τον ένα να μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Με τους δυο ποδοσφαιριστές έγιναν οι πρώτες επαφές και στην Αλκή ελπίζουν οι περιπτώσεις τους να τελεσφορήσουν θετικά. 

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση