ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το αίσθημα της αδικίας...»

Αχώνευτη παραμένει η ψεσινή αδικία στο στρατόπεδο της ΑΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Καλεσμένος στην εκπομπή «Pressing» του Ανδρέα Βιολάρη, ήταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Λίγες ώρες μετά τον άδικο αποκλεισμό από την Αούστρια Βιέννης, ο Θεόδωρος Αντωνίου ανέφερε τα εξής:

«Το αίσθημα της αδικίας είναι το ίδιο έντονο δυστυχώς. Θα χρειαστούμε λίγες ημέρες για να χωνέψουμε το τι έγινε χθες στη Λάρνακα. Όταν σκέφτεσαι καποια πράγματα και τα βλέπεις με πιο καθαρό μυαλό, είναι ακόμα χειρότερα και αισθάνεσαι ακόμα μεγαλύτερη πίκρα.

Αυτό που έλεγαν και χθες και σήμερα οι ποδοσφαιριστές, είναι ότι υπάρχει ικανοποίηση για την προσπάθεια και θέλουν να υποκλιθούν στο μεγαλείο του κόσμου που τους βοήθησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Οι στιγμές μετά το 25ο λεπτό ήταν πολύ δύσκολες μετά την εγκληματική απόφαση του διαιτητή. Όταν όμως πήγαμε στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να τους ντοπάρουμε και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Τους ζητήσαμε να πράξουν αυτό που θέλαμε και εμείς και ο κόσμος, δηλαδή να παλέψουν την κάθε φάση ξεχωριστά.

Ο κόσμος ήταν αυτός που έδειξε το δρόμο και οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν. Με πάθος και αποφασιστικότητα, αλλά και την άρνηση να αποδεχθούν αυτό που προσπάθησαν με βία να μας επιβάλουν. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη συγκλονιστική προσπάθεια των παιδιών. Γι' αυτός άλλωστε κάναμε όλα όσα κάναμε φέτος σαν ΑΕΛ και να τους βλέπουμε ενωμένους και μαχητικούς. Αυτό δυστυχώς που απουσίαζε από μια όμορφη βραδιά, ήταν το fair play. Η ομάδα βγαίνει κερδισμένη ακόμα και μετά τον αποκλεισμό, διότι είδαμε όλα αυτά τα κομμάτια να ενώνονται και να είμαστε σαν μια οικογένεια. Κρατάμε και το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας που έμεινε στην κερκίδα και χειροκρότησε όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ΑΕΛ.

Τίποτα δεν τελείωσε χθες. Αντίθετα όλα τώρα αρχίζουν και έχουμε τη βεβαιότητα ότι το ρόστερ που υπάρχει είναι καταπληκτικό και θα δώσει στην ομάδα ρόλο πρωταγωνιστή. Αναμένουμε να πάρουμε πράγματα και από τους τρεις ποδοσφαιριστές που δεν είδατε ακόμα και θα ανεβάσουν την ποιότητα ακόμα περισσότερο.

Μας φοβίζουν τα όσα έγιναν, μεμονωμένα μεν, διότι καταγράφηκαν από τον Ισραηλινό παρατηρητή. Εύχομαι βέβαια ανάλογη ευαισθησία να υπάρχει και για τα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτός ο διαιτητής δεν μπορεί να ξανασφυρίξει Ευρωπαϊκό αγώνα. Αυτός ο διαιτητής όταν έγινε η διακοπή, του δείξαμε το λάθος του σε βίντεο αλλά παρόλο που το κοίταζαν ανέκφραστοι, δεν γύρισαν πίσω να ακυρώσουν την λανθασμένη απόφαση. Υπάρχει απόφαση από τον Ανδρέα Σοφοκλέους όπως υπάρξει καταγγελία της διαιτησίας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

Ο Κύπριος τεχνικός κρατά την αντίδραση της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ