ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσπαθεί να το ξεπεράσει ο Μπαλταζάρ

Παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα zerozero.pt

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έδωσε συνέχεια στις δηλώσεις του για τη διαιτησία του αγώνα με την Αούστρια στην ιστοσελίδα zerozero.pt και εξήγησε ακριβώς πόσο επηρέασε την ομάδα του η απόφαση για το πέναλτι.

«Καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αυστρία και προετοιμάσαμε πολύ καλά το δεύτερο παιχνίδι… Αλλά υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν μου αρέσουν οι εύκολες δικαιολογίες, και συχνά το πιο εύκολο είναι να τα ρίξεις  στον διαιτητή, αλλά προχθές αυτό που έγινε ήταν σκάνδαλο. Δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα (Μάρκο Αϊρόσα) και πέναλτι σε 20 και κάτι λεπτά».

Είπε αρχικά και συνέχισε:

-«Οι παίκτες δεν μπορούσαν να το ξεπεράσουν, νιώθαμε αδικημένοι. Αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι πλέον. Είμαστε αδύναμοι και πρέπει απλώς να αντιδράσουμε. Για αρκετό καιρό οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν ήταν τόσο κοντά στην ομάδα όσο ήταν πρόσφατα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αποκλειστήκαμε, είναι αλήθεια, αλλά έχουμε μια αίσθηση ότι εκπληρώσαμε το καθήκον μας. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε μεγάλο κίνητρο και έτοιμοι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Η διάκριση στην δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση είναι μια λύση που αμφότερες θα κυνηγήσουν.
Παντελής Παντελή
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ